środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
P[rawo] i S[ocjalizm] tj. wciskanie kitu

jakie macie problemy ehhh

żal mi niektórych :P

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: P[rawo] i S[ocjalizm] tj. wciskanie kitu

nikt nie jest idealny ale człowieku zanim przyjdziesz napisać następny głupi temat pomyśl , poGoogluj to nie boli uwierz

Ma zowsze Łomża

Jeżeli umiesz tylko pouczać to nie odpowiadaj na głupie posty tylko "leć" dalej po co się trudzisz.Czy to jest Twoje prywatne forum,że uzurpujesz sobie prawo do cenzury?

Czy jak bym mial dzialalnosc gospodarczo na sieebie zarestrowano to by mnie wojsko niescignelo niewiecie nic na ten temat ????? Jak ktos posiada jakos wiedze na ten temat niech sie odezwie .

Wpisując nazwę portalu bez "www" i z nim, otwiera i otwierała się normalnie strona Interii, a nie żadne poczty itp. Może były jakieś chwilowe przejściowe, jak mawiał Laskowik. A u Ptysia takie problemy to normalne :)

jestem ma rację - siła jest w nas. Warto jest czasami osiągnąć dno - tylko po to, aby odbić się od niego i wypłynąć na powierzchnię. Warto jest stanąć obok siebie, przyjrzeć się sobie, nabrać dystansu do niektórych spraw, wyciągnąć wnioski i żyć dalej pomny o doświadczenia, nawet te najgorsze...

Pozdrawiam

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

oki rozumiem oto moj meil: filo12@gazeta.pl
dzieki z gory

U mnie w domu do tej pory stoi NRD-owski segment ;)) stoi bo gdyby go ruszyć to by się rozsypał.

Mam tez zachowane autentyczne kartki żywnościowe, które kiedyś ojciec gdzieś zagubił, a potem cały miesiąc był bezmięsny :D:D:D. Kartki się znalazły, gdy nie były juz potrzebne ;)) Teraz mam pamiątkę ;)

pozdrawiam

Tiger, wieku przybywa, a sił ubywa. Nie pomoże tu wyjście z siebie, odbicie od dna, czy wyciąganie wniosków. Bozia dała siły na młodość, a zabiera na starość. Święty Boże nie pomoże. Mam na myśli siłę fizyczną. Całe życie człowiek chodził jak w kieracie, a teraz można tylko zaplanować, z wykonaniem gorzej.

Pozdrowienia.

KiLeR zobacz w sklepach elektrycznych albo może u Mułów w hydrauliku ?.

Ma zowsze Łomża

Witam, jak w temacie.. Pewna kobieta była dziś w poradni chirurgicznej, tak się złożylo że ja również tam byłem. Była 3 w kolejce do jednego z naszych łomżyńskich chirurgów-doktor Antosiuk. Przyszliśmy mniej wiecej do poradni w tym samym czasie. Pierwszym faktem który zdenerwował pacjentów było ponad godzinne spóźnienie pana "doktora". Na niezbyt sympatyczną atmosferę w dużej mierze miała wpływ krótko ścięta blond włosa pielęgniarka. Może kojarzycie?
Pacjentka o której piszę po wyjściu z gabinetu miała zaczekać chwilę na zwolnienie które pan doktor miał łaskawie wypisać, a zabawa miała się dopiero zacząć. Po około 40 minutach czekania na owo zwolnienie, które wypisuje się w porywach do 5 minut czasu, pacjentka delikatnie i muszę przyznać bardzo kulturalnie upomniała się o nie. W zamian za uprzejmość została delikatnie mówiąc bezczelnie opieprzona przez "uprzejmą" panią pielęgniarke. Więc co jej pozostało? Cierpliwie czekac dalej aż nasza służba zdrowia raczy ją obsłużyć. Ok, więc czeka kolejne pół godziny, co po tym następuje? Jeszcze gorszy fakt niż zaistniały przed kilkudziesięcioma minutami. Tym razem jednak do akcji wkroczył Pan Doktor z tym samym niesamowicie miłym akcentem mówiąc do niej jak do jakiegoś śmiecia bo nie wiem jak wyrazić się inaczej " Zwolnienie dostanie pani o 14" Żeby tego było mało zatrzasnął drzwi przed samym nosem..
Czy życzliwość wobec służby zdrowia wychodzi nam na zdrowie? Kobieta zabrała się i poszła nie czekając na zwolnienie, w sumie po krótkim badaniu "czekała" tam jeszcze jakieś półtorej godziny... Czy nasze pieniądze przypadkiem nie ida na marne? Czy nie lepiej byłoby zamiast płacić tym służbom, leczyć sie prywatnie i być godnie traktowanym? Czy i tak już chory pacjent musi znosić humory personelu, który pracuje z wielką łąską...nikt ich do tego nie zmusza przecież, na ich miejsce przyszłoby sporo osób pracujących z uśmiechem na twarzy. Oby tak dalej, to nam wszystkim wyjdzie na zdrowie....

rudy błazen z druhem

dr. Ściana za kasę zrobi wszystko !, a i lekarzem złym nie jest.... z kasę, of koz :) a raczej :(

Ma zowsze Łomża

a ja jestem wilkiem bo wampirem jest łatweij być
a po co iść na łatwiznę

rudy błazen z druhem

kurde tam nad rzeka mieszka te osiedla:P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org