środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
ZŁOTO

rewelacja,polecam
robiłam tam próbną fryzurę a potem już na ślub,byłam zachwycona
Pani Dorota ma talent nie tylko do czesania,również super ścina

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ZŁOTO

Psy - przewodnicy dla osoby niewidzącej muszą przejść specjalne szkolenie. Tutaj więcej:

http://www.pzn.org.pl/porady/8-pies-przewodnik/18-pies---przewodnik-osoby-niewidomej---informacje-ogolne.html

Koło PZN Stary Rynek 6 lok. 32, 18-400 Łomża
tl.: 86 216 34 47 wew. 32, godziny kontaktu: śr. w godz. 9.00 - 14.00

O jaką kapelę Ci chodzi? - Jakąkolwiek czy profesjonalną?

Szukam ekipy do skończenia elewacji budynku. Może macie kogoś zaufanego kogo można polecić i będzie przystępny cenowo. Chodzi mi o dokończenie jednej ściany budynku ok 130m2 (grunt + masa silikonowa) Czekam na jakieś propozycje.

Rzeczywiście, rondo pod kauflandem to komunikacyjna porażka. Żeby na nim zawrócić trzeba odstać trzy zmiany świateł. Kto to kuźwa wymyślił?

może ktos poszukuje kompletu wypoczynkowego
mam do sprzedaży 2
1. 3 + 1 + 1 skóra naturalna dębowy stelaż rzeźbienia na ''nogach'
2. 3 + 2 również skórzany z debowym stelażem delikatnie jasniejszym niz poprzedni zainteresowanym moge wyslac zdjecia

chodzi o osoby które grają i śpiewają reggae ...

myślimy o zorganizowaniu imprezy reggae w Łomży nie musi być to profesjonalna kapela

Moze ta baba co Ty z nią żyłeś okazała się .u.em - przykro mi, ale nie wszystkie takie są przecież.. tak samo my baby możemy o was faceci powiedzieć - ale też prawda ze nie o wszystkich przecież, no bez przesady...:)

Witam wszystkich,
egzamin w Łomży zdawałąm 30.08.2012 r. Atmosfera nieporównywalnie sympatyczniejsza, niż w warszawskim WORDzie. Jest spokojniej, egzaminator byl pozytywnie nastawiony.
Polecam instruktora, Pana Mariusza Gruszfelda z Łomży. Gdyby ktoś chciał namiar, dajcie znac. Wiecej informacji znajdziecie na stronie www.oskgruszfeld.pl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org