Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ZŁOTO |
rewelacja,polecam robiłam tam próbną fryzurę a potem już na ślub,byłam zachwycona Pani Dorota ma talent nie tylko do czesania,również super ścina
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ZŁOTO |
Psy - przewodnicy dla osoby niewidzącej muszą przejść specjalne szkolenie. Tutaj więcej: http://www.pzn.org.pl/porady/8-pies-przewodnik/18-pies---przewodnik-osoby-niewidomej---informacje-ogolne.html Koło PZN Stary Rynek 6 lok. 32, 18-400 Łomża tl.: 86 216 34 47 wew. 32, godziny kontaktu: śr. w godz. 9.00 - 14.00
|
|
O jaką kapelę Ci chodzi? - Jakąkolwiek czy profesjonalną?
|
|
Szukam ekipy do skończenia elewacji budynku. Może macie kogoś zaufanego kogo można polecić i będzie przystępny cenowo. Chodzi mi o dokończenie jednej ściany budynku ok 130m2 (grunt + masa silikonowa) Czekam na jakieś propozycje.
|
|
Rzeczywiście, rondo pod kauflandem to komunikacyjna porażka. Żeby na nim zawrócić trzeba odstać trzy zmiany świateł. Kto to kuźwa wymyślił?
|
|
może ktos poszukuje kompletu wypoczynkowego mam do sprzedaży 2 1. 3 + 1 + 1 skóra naturalna dębowy stelaż rzeźbienia na ''nogach' 2. 3 + 2 również skórzany z debowym stelażem delikatnie jasniejszym niz poprzedni zainteresowanym moge wyslac zdjecia
|
|
chodzi o osoby które grają i śpiewają reggae ... myślimy o zorganizowaniu imprezy reggae w Łomży nie musi być to profesjonalna kapela
|
|
Moze ta baba co Ty z nią żyłeś okazała się .u.em - przykro mi, ale nie wszystkie takie są przecież.. tak samo my baby możemy o was faceci powiedzieć - ale też prawda ze nie o wszystkich przecież, no bez przesady...:)
|
|
Witam wszystkich, egzamin w Łomży zdawałąm 30.08.2012 r. Atmosfera nieporównywalnie sympatyczniejsza, niż w warszawskim WORDzie. Jest spokojniej, egzaminator byl pozytywnie nastawiony. Polecam instruktora, Pana Mariusza Gruszfelda z Łomży. Gdyby ktoś chciał namiar, dajcie znac. Wiecej informacji znajdziecie na stronie www.oskgruszfeld.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |