Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prawo kobiety do aborcji wciąż jest w Konstytucji. |
Witam wszystkich mam pytanie ? Czy ktoś wie jak długo się czeka po złożeniu dokumentów na egzamin z TWO i TSF w Komendzie Stołecznej a później na multiselekt jak zaliczysz egzaminy ?. I również jak długo się czeka na to wszystko ale w Poznaniu ponieważ myślę złożyć papiery tu albo tu .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prawo kobiety do aborcji wciąż jest w Konstytucji. |
Berni, bylabym wdzieczna za info gdybys znalazl cos ciekawego. Jestem bardzo zainteresowana tematem:)) A moze znacie kogos kto prywatnie, niedrogo udziela lekcji??
|
|
A ja byłem na weselu gdzie wodzirej grał pięć razy "jedzie pociąg z daleka". Ludziom się podobało, a mnie nie zakoniecznie...
|
|
Juz miasto szuka pieniedzy na przebudowe. Pewnie sie znajda po wlepieniu odpowiedniej ilosci mandatow http://mylomza.pl/home/lomza/item/2948-radni.html
|
|
witam serdecznie mam na sprzedaz pytona krolewskiego z dokumentami do rejestracji cena do uzgodnienia wrazie wiekszych informacji prosze pisac na meila rudy błazen z druhem
|
|
Czy ktoś może polecić dobrego adwokata w Łomży, chodzi o sprawy karne ?
|
|
Witam, czy ktoś wie w jakich dniach i godzinach przyjmuje państwowo doktor Załęska?
|
|
A ja oddam tesciowa moge nawet zapakowac.(fajny stary mebel )
|
|
Dziękuję Tenis za dostrzeżenie mojej wypowiedzi, bo sama zainteresowana nie chce otworzyć oczu. Są np. typy kobiet tzw. bluszcze, oplatają faceta i nie dają mu odetchnąć, albo narzekające, że za mało kasy zarabia. Nie popieram zdrady, ale jak obserwuję inne kobiety, wiecznie podejrzliwe, krytykujące teściową, zalewające problemami mężów jak tylko przestąpią próg domu po pracy, podejrzewające o zdradę to i ja na ich miejscu chyba bym się poddała. Nie ma sensu radzić Kamie, bo ona chyba jednak nie chce ratować małżeństwa. Ile par rozpada się przez zdradę. Żona dowiaduje się, że coś jest na rzeczy, ktoś powiedział, że widział go z kochanką, to zamiast być przebiegłą (pod warunkiem, że kocha męża) i pisać mu smsy jak bardzo go kocha i ile on dla niej znaczy, jakim jest wspaniałym ojcem. Robić pyszne obiadki. Odwiedzić fryzjerkę i kosmetyczkę, zapisać się w międzyczasie na lekcje tańca itp. Kochanka widząc te smsy będzie truła mu głowę, żeby rzucił żonę i że chce urodzić mu dziecko, wtedy facet czym prędzej wróci a żona ma satysfakcję, że była mądra, mądra bo on na pewno nie chciał zranić, tak wyszło. Są oczywiście wyjątki facetów, którzy znęcają się psychicznie nad kobietą i to trzeba tępić i zakończyć związek dla dobra dzieci. Mąż powinien chronić swoją żonę i dzieci, być podporą a nie sprawiać ból. W jednej chwili wali się świat.
|
|
Beauty studio, Pani Edyta na Mazowieckiej 1 lokal 24 telefon 668235209, robi ładny makijaż a obok jest fryzjerka
|
|
Czy ten Cezary Kulesza ma kancelarię w Łomży
|
|
CO ,, zabawka sie znudzila,czy urosla???? i potrzebuje więcej uwagi wlasciciela.totalna nieodpowiedzialnosc.
|
|
Tak ja też polecam "Mewe" rybki są tam dobre,a przynajmniej mi się udało kupic świeże.
|
|
Pani doktor Załęska przyjmuje na zapisy,jeśli na kase chorych to dopiero za miesiąc,albo i dłużej a jak prywatnie to wiadomo.Podaję num.tel.do niej 606416156.
|
|
dobry pomysł,a informacji potrzebowałam dla są siada. NALEWKA??? Czemu nie!! Dzięki frotka
|
|
Monia55 Jeśli jesteś zainteresowana prywatnymi lekcjami, odezwij się na mój e-mail: korepetycjezjang@gmail.com.
|
|
widze że naprawdę się zakochałeś
|
|
rambotic990 lapcok:) będzie korzystał ze sterwników widosowskich:) czyli tylko z 16 bitów:))
|
|
Polecam w Białymstoku DSK, dr. Śmigielska ( przyjmuje tez w poradni, ale nie prywatnie)
|
|
|
przedstawiciel szkoły nie jest obiektywny, aby wskazywać najlepszą szkołę. Tak więc zgadzam się - bezczelna reklama.
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=aHjpOzsQ9YI
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |