Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brawo dziewczyny!! |
Na Sikorskiego otworzyl sie nowy PUB, calkiem przyjemnie i jedzonko tez maja. Ja tam często bywam :) Wpadaj :) To jest w tym ciagu sklepow.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brawo dziewczyny!! |
Znak było taniej postawic niż zrobic porządną sygnalizację świetlną która załatwiłaby sprawę, zwłaszcza jeśli chodzi o pieszych w tym miejscu, dziwię się, że jeszcze nikogo tam (chyba) nie potrącono
|
|
chyba puchar o o premiera
|
|
U Agnieszki makijażu nie zrobisz, ale paznokcie bądź doczepiane włosy jak najbardziej, bo w jednym lokalu z Agnieszką jest Monika- stylistka paznokci http://mandrzejczuk-paznokcie.blogspot.com/ a jeśli chodzi o makijaż to polecam Agnieszkę Szmit http://www.princess-slub.pl/make-up.html robiła mi makijaż parokrotnie i za każdym razem byłam bardzo zadowolona, bo ładnie dobrała kolory i w ogóle super sie trzymał ;]
|
|
|
|
Transporder nie masz co robić to do kościoła jak nie pasuje
|
|
|
temat potrafisz zalożyć, a zadzwonić i sie zapytac to juz problem , nr tel znajdziesz w GOOGLE.
|
|
|
Może i problem Frodeo..... wypowiadaj się na temat a nie szukasz zaczepki....
|
|
|
Dzisiaj nie można było zaparkować na starym mieście.. Tylu turystów sie najechalo.. Nawet japonczyki robili sobie foty z Hanią :p
|
|
Jak ci spokojne prędkości to sam sobie jeździj,miałem wypadek przy 90 i śmiało ci mogę powiedzieć że czasem i te 100-120 to prędkość przelotowa czasem zbyt duża na co niektóre warunki. Szaleć to sobie możesz na torze.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |