środa, 27 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Straż narodowa

Ja mam turystyka,chętnie bym pośmigał ale w tygodniu w ogóle mnie tutaj nie ma,muszę jeździć za wawę do pracy.
Dzisiaj jest w miarę pogoda więc na pewno będę sobie śmigał :D,wreście.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Straż narodowa

CXRSa1 wiem, czytałam to ale to odp prawnika na jakieś tam ogólnie zadanie pytanie a sytuacja u każdego jest inna... znowóż u moich znajomych mających 1 dziecko i będących po rozwodzie żona zajmuje mieszkanie należace do rodziców męża a mąż sie wyprowadził...co jest grane i jakim cudem nie mogą jej stamtad usunąć to jest dopiero zagadka....Z TEGO CO PISZESZ CXRSa1 MOGE ODZYSKAĆ POŁOWĘ TEGO CO WŁOŻYŁAM SWOJEGO ALE DO POŁOWY MIESZKANIA PRAWA NIE MAM..? TROCHE TO NIESPRAWIEDLIWE..

no ja ciągle o kasie, fakt, bo sa dzieci...i dlatego..zeby ich nie było to bym se poszła z jakimś i już :D a tak to co mi pozostało...? tylko to....

" Myślę że jestem dosyć atrakcyjną osobą, wiele razy miałam okazję do flirtów itp ale nigdy tego nie wykorzystałam..teraz żałuję..nie warto być wierną.."

...... ciekawe credo......

I była by to kara mężowi czy wystawienie świadectwa sobie?

Mija, możesz mieć dużo racji.

Witam, poszukuję kogoś kto jeździ codziennie z Łomży do Ostrołęki. Z miłą chęcią złoże się na paliwo aby móc tam dojechać. Interesuje mnie dojazd jak najbliżej centrum. Telefon kontaktowy:606443263

Masakra ...

Masakra ...

Ja też będę mógł najwcześniej za godzinę. Może o 13.30 ? Tylko gdzie się spotykamy ?

Kama30 no niestety takie jest prawo. Takie jest życie nikt nie wie co go czeka i co przyniesie los.

Tenis któraś kobieta musiała Tobie zaleść za skórę ostro. Ogarnij się a nie tylko narzekasz, kobiety to tam to ...;-)

Poszukaj dokładnie na forum. Jest tutaj właśnie osoba , która codziennie jeździ do Ostrołęki i szuka chętnych na wspólne podróżowanie.

Sorry, ale kiedy piszesz, że żałujesz i że nie warto być wierną... to mnie trochę zrobiło się niewyraźnie. Chociaż zaznaczam, nie jestem żadną wyroczniąani nie mam żadnego prawa oceniać.

a jednak wiedzieli

Kasia..

Jak widać nie ma chętnych, może są zmęczeni po masie krytycznej:-)

Orientujecie się może czy na squasza mogą chodzić wszyscy czy tylko studenci i czy sala otwarta jest dopiero od października, czy teraz też działa?

Hehe byc moze :) Dobra gregsz ja zaraz wychodze :)

Kasia..

jaki jest numer do tej knajpy bo ich strona www niestety nie wyświetla się ???????????????????

w koncu madra decyzja mnie wypadkow bedzie pod warunkiem ze matoły beda stosowac sie do znaku bo jak widze na co dzien to co piaty jedzie w lewo bezpieczenstwo ponad wszystko

Za kilka tygodni będzie lepiej, cierpliwości. Ja tylko czekam na światła lub rondo w tym miejscu. Bo moim zdaniem ten nakaz musi być tylko czasowy, na dłużej on tam stać nie może. Poprostu nie da się tak zawsze wyjeżdżać z tego osiedla, to nie rozwiązanie na dłuższą metę.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org