Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Możecie być dumni. |
nie znam sie prawde mowiac sie na antenach, poniewaz mam kablowke i od kilku miesiecy prze kupiony decoder jest o wiele wiecej programow , tylko nie mam polonii i polsatu i tak mi tego brakuje ze ah!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Możecie być dumni. |
pewnie obslimaczone sa te podreczniki i on chce za 70% ceny je sprzedac zniz troche cene to moze z kims sie dogadasz
|
|
tez mam orange, dziala dobrze telefon telewizja i internet, ale co prawda to prawda ,ze czasami przerywa
|
|
ale jamam mozesz u mnie po ogladac szczebiotka tylko nie pierwsza milosc na polsacie hehe
|
|
wpadnij kiedys na polast5 wiesz o co chodzi hehe
|
|
ranne programy telewizyjne mnie interesuja i troche polskiego jezyka by przydalo sie w domu, i to jest moj wielki problem
|
|
nie jestes taka i nie zbierasz sie pol dnia hehe ok jestes szczebiotka he
|
|
he to jest kosz haha ok 3maj sie pa
|
|
MUX-1: (kanał 46 z Łomży lub Białegostoku) TVP1 HD, TVP2, TVP INFO (wersja regionalna), Eska TV, TTV, Polo TV, ATM Rozrywka MUX-2: (kanał 49 z Białegostoku) TVN, TV4, TV6, TV Puls, TV Puls 2, Polsat, Polsat Sport News, TVN 7 I takie kanały można odbierać z Białegostoku.
|
|
ale bezczelna reklama
|
|
Potwierdzę opinię motyla62. Wprowadzono rejestrację telefoniczną i zapisy na godziny. W tym celu trzeba dzwonić 666996393, można też pod ciągle aktualny nr: 864736655. Wprawdzie z porad lekarza korzystam niezbyt często, ale jeśli trzeba w kolejkach już nie stoję, zwłaszcza że nie zjawiam się dwie godziny przed wyznaczoną przez rejestratorkę godziną.
|
|
Audrey - bezczelna to jesteś TY! Założyłem temat, bo interesuje mnie nauka języka. Po to jest to forum, żeby PYTAĆ! Dziwi mnie jedna rzecz, że nie miałaś nic do powiedzenia, a się odezwałaś. Jak to się nazywa... - TROLLING? British Academy Łomża - Dzięki za wyczerpującą odpowiedź. Na pewno zrobię tak jak mówisz. Popytam wszędzie i popytam u Was ;) Do zobaczenia! Kasia..
|
|
Ktoś wie w jakich godzinach otwarta w sobote? rudy błazen z druhem
|
|
a co?, też wczoraj kanarki wpadły? :) Kasia..
|
|
nie zablysles.. chce kupic miesieczny rudy błazen z druhem
|
|
Dzisiejsza MK jak najbardziej na plus. Jechało z nami w porywach około 80 osób. Fajnie tak pojeździć sobie po mieście taką dużą ekipą. Cieszy obecność wielu przedstawicielek płci pięknej :) Oby następnym razem było nas jeszcze więcej ;)
|
|
http://www.kravmaga.pl/oddzialy/ostroleka/index.htm w Łomży też mają treningi.
|
|
kopiłem na allegro nike... wytrzymały miesiąc. Tam sprzedają dużo podróbek trzeba uwazac
|
|
nie cierpie tego lekarza mario
|
|
W play jest najlepiej, laduje konto za 5zl, moge to wymienic raz w m-cu na 10zl i mam 5dni za darmo do play, to jest dobre jak ma sie znajomych wlasnie w play a jesli chodzi o min polaczenia to do wszystkich sieci jest taka sama na karte 29gr/min... Polecam, bo sie oplaca:-) Kasia..
|
|
no właśnie szczebiotka, jesteś już w Polsce?
|
|
no własnie, z liścia jej było trzasnąć :D
|
|
jedno z 2 opcji to jak miała zabłysnąć..
|
|
dowiem sie?? Kasia..
|
|
Cieszę się bardzo...mam nadzieję,że Niko,który jest poszukiwany też się w końcu znajdzie...
|
|
Potwierdzam. Bylo dobrze i bez niespodzianek :) mario
|
|
Kasa otwarta jest od godz 8:oo do 14:00.
|
|
Może są chętni na wypady do Białowieży i nad morze, są takie plany w pierwszym tygodniu września. I generalnie odzywać się jeśli chcecie wspólnie pośmigać w grupie zawsze przyjemniej.
|
|
Mi się zdaje , że od 7 urbi et orbi !
|
|
Czyli do zobaczenia na trasie i 28 września.
|
|
|
|
Na ogłoszeniu wywieszonym przez mpk jest napisane, że kasa w sobotę 1.09.2012 czynna w godz od 8 do 14. Od godz 7 pracuja w dni powszednie. rudy błazen z druhem
|
|
z wieloma osobami pisalam, jezeli to pisaniem mozna nazwac green a Ciebie pamietam tylko z czytania, a co do blondynki ze srebnej mazdy to nie powinna tak sie zachowywac naraza sie na takie same postepowanie
|
|
Opowiedzcie coś więcej, bo nie mogłam dziś być! Jak było? Jaka trasa? Jak z integracją? Kasia..
|
|
Przygotuj się na niemiłą obsługę, a jak coś spieprzy to do widzenia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |