Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pier do le jutro jadę kupować choinkę nie wiem co Morawiecki wymyśli !! |
Nie Ciapała tylko Ciepał...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pier do le jutro jadę kupować choinkę nie wiem co Morawiecki wymyśli !! |
mam caly dom do wynajecia, ale jest w strasznym stanie i na terenie lomzy
|
|
On jest cichociemny, on się chowa z założenia :D facmen
|
|
cichociemny, wcale nie dziwie sie ze wybrales Lomze, wspaniale miasto z roku na rok je podziwiam a wracajac do watku to wlasciwie kobiety po czterdziestce tez maja wieksze wymagania jezeli to cie tak poruszylo
|
|
15 programów okolice Kisielnicy. Antena ATX-91 skierowana na Białystok i odbieram tyle
|
|
Drogi Berni, czuję się wywołana do tablicy w związku z czym odpowiadam na zadane pytania Gdzie fajnie i dobrze uczą? W BA! Przyjdź do naszego biura i przekonaj się sam. Ale na początek sprawdź oferty pozostałych szkół, łatwiej będzie nam się rozmawiało. Dodatkowo popytaj znajomych - to też istotne źródło wiedzy. Bez obaw, uczymy dużo dorosłych osób, również tych 50+ Gdzie są najtańsi? ceny Nie cena powinna być wyznacznikiem a jakość za jaką przyjdzie tobie zapłacić. Ceny są różne w przedziałach 650-999-1300-1430-2000 na pewno coś sobie dopasujesz. Porównując ceny kursów zwracaj uwagę na liczbę godzin w danym kursie, promocje, łączenia rabatów. Ile czasu trwa nauka i od kiedy się zaczyna "rok szkolny" ? British Academy rozpoczyna 1 października, kończymy na przełomie maja i czerwca. Którą polecacie i dla czego? British Academy - bo jesteśmy najlepsi :) Zapraszam do kontaktu, jesteśmy profesjonalną szkołą, od 11 lat prowadzimy kursy zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Mamy też duże doświadczenie w kursach biznesowych skierowanych do kadr łomżyńskich firm i instytucji. Nie chcąc przedłużać pozdrawiam pracowników konkurencji :)
|
|
melon2992 juz nie czaruj, spostrzegawczy chyba jestes i roztrzasasz wszystkie literki
|
|
pogadac mozemy tylko tu, przyjecalam do lomzy na tydzien,ale to za krotko, tydzien szybko mija nie odwiedzilam wszystkich przyjaciol, a teraz musze juz spadac moze jeszcze sobie pogadamy no to pa
|
|
ale jakie te reklamy orange w tv puszczają..aż za serce chwyta..a głupki się nabierają... ( nikomu nie ubliżając ale jestem jednym z nich...:( )
|
|
Witam, Może, ktoś nie skompletował jeszcze podręczników do gimnazjum? 1.Informatyka. Podstawowe tematy Podręcznik dla gimnazjum Nowe wydanie Wydawnictwo Szkolne PWN G.Koba - wszystkie lata gimnazjum 2.Zajęcia techniczne Gimnazjum Operon U.Białka reforma 2009 - wszystkie lata gimnazjum 3.Bliżej Sztuki Gimnazjum podręcznik WSiP S.K.Stopczyk reforma 2009 - - wszystkie lata gimnazjum 4.Matematyka kl. 3 gimnazjum zbiór zadań Gdańskie Wydawnictwo Oświatowe M.Braun reforma 2009 5.Chemia Nowej Ery kl. 2 podręcznik dla gimnazjum Nowa Era J.Kulawik reforma 2009 6.Puls Życia kl. 1 gimnazjum podręcznik Nowa Era M.Jefimow reforma 2009 7.Żyję i działam bezpiecznie gimnazjum podręcznik kl. 1-3 Nowa Era J.Słoma reforma 2009 8.Puls życia kl. 3 podręcznik gimnazjum Nowa Era B.Sągin reforma 2009 9.Świat Fizyki cz.3 kl. 3 podręcznik ZamKor B.Sagnowska 10.Chemia Nowej Ery kl. 3 podręcznik dla gimnazjum Nowa Era J.Kulawik reforma 2009 11.Matematyka kl. 2 zbiór zadań gimnazjum Gdańskie Wydawnictwo Oświatowe M.Braun 12.Planeta Nowa kl. 3 podręcznik Nowa Era M.Szubert reforma 2009 13.Śladami przeszłości kl. 3 podręcznik gimnazjum Nowa Era S.Roszak reforma 2009 14.aha! 2b Neu podręcznik z ćwiczeniami WSiP A.Potapowicz reforma 2009 Wszystkie są w dobrym stanie, sprzedam za 150 zł
|
|
http://mpklomza.pl/ na górze zakładka: rozkłady jazdy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |