czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ivanka Trump w wywiadzie dla RealClearPolitics ujawniła, że jest przeciwna aborcji

Po co sprzedawać surowiec? Nalewkę trzeba zrobić i rozprowadzić wśród znajomych.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ivanka Trump w wywiadzie dla RealClearPolitics ujawniła, że jest przeciwna aborcji

dziekuje bardzo za informacje :)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Re: Ivanka Trump w wywiadzie dla RealClearPolitics ujawniła, że jest przeciwna aborcji

He, he :-))

... przerwy w rozmowie, czasami jakiś dziwny pogłos....

Zgadnij, czego objawem jest powyższe.

Teraz trwa "modernizacja" Tmobile i , jak się okazuje, Orange'a. Już nie ma pogłosu.

a ja pomiędzy do 150 zł

Pomiędzy to tylko pod mostem, ewentualnie stadion, albo oczyszczalnia ścieków :D

Może będę na masie krytycznej, Rower ciemno brązowym z napisem Gary Fisher, bez kasku:-)

Martwi mnie to że włożyłam tam kilkadziesiąt tyś.,a nie jest na mnie ale mam nadzieję że w razie odejścia przynajmniej odzyskam co swoje...:(

No ja tez jednak bez kasku. Ok jak Cie rozpracuje to sie odezwe :)

No to nie jest dział ogłoszeń, ale jeśli byście podali ceny i swoje namiary to może faktycznie ktoś by się znalazł. Ja w ten sposób wcześniej kupiłem zamrażarkę i jestem zadowolony.

Kasia..

wlasciwie szybko jezdzi sie po Polsce i tez mnie dziwi ,ze nikt wiecej nie jedzie

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org