Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zbuntowany prezydent |
18, na starym rynku.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zbuntowany prezydent |
hej. wszystko zalezy od stanu lakieru a co do materialow to tylko 3m czyli pelna profeska jesli jestes w temacie?
|
|
jaki jest koszt polerki auta typy Honda Prelude 2nd gen
|
|
chciałbym zapytać czy ktoś z was wie gdzie można zrobić dokładny przegląd samochodu . Dokładnie chodzi o to , że kupiłem samochód do remontu jak zwykle trzeba było zrobić więcej niż przypuszczałem Zmieniony został silnik itp i chciałbym żeby ktoś sprawdził mi wykonaną prace gdyż nie ma mnie w Polsce itp a chciałbym żeby samochód dokładnie został sprawdzony i nie stanowił niebezpieczeństwa na drodze dla mnie i dla innych użytkowników drogi Chciałbym sprawdzić stan silnika jego zamontowanie i wogóle ogólnie samochód bo jak wiadomo wszędzie teraz można spodziewać się fuszerki Nie ważne sa koszty zależy mi bardziej o rzetelne sprawdzenie Może ktoś zna zakład który może przeprowadzic takie badanie stanu technicznego itp który podejdzie do tego profesjonalnie i dokładnie sprawdzi co jeszcze powinienem zrobic żeby cieszyc się jak najdłużej sprawnościa samochodu
|
|
4+
|
|
hej. zalezy od stanu lakieru ale kwestia dogadania sie z cena oczywiscie uzywam tylko materialow 3m wiec efekt gwarantowany. a moge spytac jaki to kolor?
|
|
na długiej tam gdzie kiedyś była chili pizza.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |