Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS miał naciskać policję, by działała \"bardziej zdecydowanie\". |
Jak to mozliwe ze nikt tematu nie podnosi do gory hehe :) Przybywac jutro :) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS miał naciskać policję, by działała \\\"bardziej zdecydowanie\\\". |
Ja bardzo chętnie, może uzbierałaby się większa ekipa jeszcze?
|
|
kurde ja tez czekalem na te pytanie! : D
|
|
tez bede na pewno ;)
|
|
Komuś zaginął piesek? Błąka się przy nowej straży http://images37.fotosik.pl/1746/cefc927c83edebc6.jpg http://images37.fotosik.pl/1746/d8bb653eb316d4f3gen.jpg Jest w typie owczarka niemieckiego, nie za duży, przyjazny i wychudzony ...
|
|
Ja na masie jutro będę, więc się jakoś dogadamy :)
|
|
witajcie zapraszam do korzystania z moich uslug. wykonuje profesjonalna odnowe lakieru i lamp samochodowych. pranie srodka rowniez wchodzi w gre.polecam sie
|
|
witam czy w łomży są jakieś tanie sklepy z butami markowymi typu nike,puma,addidas.Wiem,że jest w stokrotce,ale strasznie drogo tam.
|
|
Trzeba wyjść na ulicę i pokazać niezadowolenie a nie siedzieć przed kompem i biadolić ... Okradają nas, bo Polacy to głupi naród owieczek z pokorą idących na rzeź ... Będą robić nas w ciula tak długo jak będziemy na to pozwalać ... a widocznie niektórym pasuje pracować na złodziei 67 lat. Śmieszą mnie te wieczne wykręty PO - umywają ręce i udają niewiniątka , a tego sk******na Rostowskiego to bym chyba za****ł - ekonomista od siedmiu boleści ... Wiedzieli od 2009 roku od kiedy Amber Gold powstało że to jeden wielki szwindel, ale widocznie mieli w tym jakiś interes skoro pozwalali na legalne pranie brudnych pieniędzy - olbrzymich pieniędzy!!! Mówi się o kwotach rzędu 170 milionów złotych ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |