Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy damie brak odwagi? |
kolejny dobry powód by pojawić się w piątek na masie krytycznej ;) 18:00 na starym rynku :) Kasia..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy damie brak odwagi? |
Randka w ciemno?Czasem warto zaryzykować. nie trzeba wcale umawiać się po ciemnych kątach pozdrawiam:) Kasia..
|
|
kto bedzie na nastepnej masie krytycznej bo ja napewno bede
|
|
Ja będę na pewno bo już słyszałem, że chłopaki z forum mnie od widm wyzywają :P ktośiek
|
|
Gadacie - ja dziś byłem na basenie i dwóch 30-latków podrywało tak na oko trzy 15-latki :P Wyglądało to komicznie, bo najpierw gapili się na nie, jakby miały wąsy, jak odwzajemniły spojrzenie, to rzucili się żeby pływać... ale zabrakło tchu po przekroczeniu czerwonych koralików i musieli udawać, że czyszczą okularki :D Mimo wszystko, skończyło się tak, że cała piątka siedziała w jacuzzi i o dziwo małolaty były chyba zadowolone :F Teraz pytanie - czy to były "fajne" dziewczyny i "fajni" faceci? :D
|
|
Witam Czy moze ktos wie gdzie w Łomży naprawie tylny most w fordzie transit 95 r Kasia..
|
|
Wiesz,nie przejmuj się beznadziejnymi wypocinami osobników dla których liczy się tylko kufel. Czy którykolwiek z nich wie co to były Demeter,Kore,Typlomenes ??? Dam głowę,że słyszą po raz pierwszy. A mitilogia jest tak fascynująca.
|
|
to byli sponsorzy:D (oczywiście żart:D)
|
|
Mogliby im sponsorować zjeżdżalnię, ale była zamknięta :/
|
|
Dobra, mam: Piątek godzina 18:00 na Starym Rynku :) już mi się obiło o oczy na forum, ale nie pamiętałem dokładnie.
|
|
Na Polowej, naprzeciwko Vabbi czy jak to tam, ok. 20-30zł. W Sympatii chyba też zdejmują, a kiedyś po drugiej stronie długiej był taki podejrzany komis w piwnicy, gdzie też zdejmowali, ale nie wiem czy ten biznes działa nadal :)
|
|
Oo dzieki bardzo :)
|
|
Temat bardzo intrygujący.Ten sam problem dotyka mnie od lat.Nie mam lat dwadzieścia parę,nie chodzę po dyskotekach,barach,bo dla mojego pokolenia brakuje takich miejsc,gdzie można byłoby usiąść,pośmiać się,bez dwuznacznych propozycji,poznać ciekawych ludzi a dodatkowo zawrzeć nowe znajomości,przyjaźnie.Kiedyś ktoś mądrze powiedział,że miłość sama zapuka do drzwi i najbardziej wartościowych ludzi-fakt poznawałam poprzez czysty przypadek.Każdy z nas znajdzie swoją drugą połowę,ale nic na siłę.Wystarcza uśmiech,wesoły żart,miły gest.Wszystkim życzę wytrwałości,nie szufladkujcie ludzi,czasem pozory mylą,a fajni ludzie są gdzieś obok nas,jedynie trochę odwagi i kultury,miejcie otwarte serca,umysły,powodzenia!
|
|
a co powiecie o firmie która jest z Łomży a nazwa na allegro : JUBILERz
|
|
ponawiam temat ;)
|
|
Temat jakiś nienormalny, bo i tak wiadomo, że wszystkie ceny rosną oprócz wypłat (przecież to by nie była Polska). A dla przykładu, ja płaciłem do ubiegłego roku 96zł miesięcznie, a przy tym samym wykorzystaniu energii obecnie mam 169zł i w tym przypadku oraz systemie w którym żyjemy jest tylko jedne wyjście, może BinLaden ma brata, to nam pomoże. Wystarczy to gówno zrównać z ziemią i powstaną inne rządy, może lepsze, to też nie jest obietnicą, bo nie nagrabi od siebie. A propo liczników, są wyeksploatowane i niestety, nakręcają biznes elektrowni. Po drugie, wyłączyć wszystkie odbiorniki energii, bo to gówno nawet bez odbioru potrafi się kręcić, czyli nakręca wiecej. A teraz spójrzcie na swoje rachunki, co tam dokładnie pisze i zweryfikujcie gdzie jest błąd. Kiedyś było rachunek + jednostka za kW + podatek, a teraz mamy wielki oszołom w którym niewiadomo o co chodzi, lecz po prostu musimy płacić, to może zmienić dostawcę prądu? Poczekamy na konkurencję. Kasia..
|
|
Dzięki za powiadomienie mnie, ja takowego SMSa nie dostałam więc myślałam z początku że może z telefonem jest coś nie tak he he;). Jeszcze raz dzięki...
|
|
ja dzisiaj mam to samo tylko smsy
|
|
To zależy co oczekujesz, bo są różni płatnicy. Na wiosnę dzwoniłem w sprawie kolegi, umówiłem go i z ciekawości sam poszedłem co to za klient, no i tragedia, praca w delegacji, płatność do 10zł za godzinę dla fachowca bez zarejestrowania, i co najgorsze to obiecywał że zapłaci po odebranej elewacji. Numeru nie pamiętam bo to było dawno, ale pamiętam auto. Drugiemu koledze, bo nie miał internetu, dałem numer z ogłoszenia. Obiecywał gruszki na wierzbie, a później ciężko miał odzyskać pieniądze. Również pamiętam auto i wizerunek gościa i przykro mi, że komuś chciałem pomóc znaleźć coś by miał na utrzymanie rodziny, lecz za charakter i wychowanie innych nie odpowiadam. Jak chcesz szczegóły te co znam to mogę ci napisać na gg 4015378. Kasia..
|
|
A w Play nie ma lipy :-)
|
|
Uporali się;) Kasia..
|
|
nadal trwa awaria i tak było w zeszłym tyg i w tym się zaczyna zgroza:/
|
|
piątek o 18 ? :)
|
|
co do internetu z Play to się nie zgodzę mieszkam na tym osiedlu i używałam internetu z Play często się zawieszał i gubił zasięg. Było to rok temu więc może teraz poprawiła się jakość usługi natomiast sam konsultant tel. gdy proponował mi internet z Play stwierdził że zasięg w moim miejscu zamieszkania nie jest rewelacyjny
|
|
wedlug mnie masz wystajace wlosy w nosie i szczysz do gory Kasia..
|
|
Nie tylko debile robią sobie tatuaże...i nie po to by szpanować...ja sama mam trzy i bardzo je lubię,choć tylko jeden ma dla mnie znaczenie głębsze i szczególne;-)
|
|
ja robiłam ostatnio tatuaż tu http://www.artforce.pl/ i jestem mega zadowolona :) Kasia..
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |