Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego atakuja kościoły? |
Rondo umawianie się na spacerek z nieznajomą to tak jakby randka w ciemno...:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego atakuja kościoły? |
Oj tam, właśnie wypalił, tylko my zostaliśmy w domach :)
|
|
zapomniał dodać, że do koperty połowę trzeba dołożyć :)
|
|
RRRrrrr! (z polskim dubbingiem)
|
|
Wycieczka do Łomży? :)
|
|
musicie rozróżnic dwie sprawy: kurs i nauki przedmałżeńskie to dwie różne rzeczy. jeden prowadzi ksiądz a drugi pani " o tych sprawach" który trwa 3 spotkania, a w rzeczywistości jedno które trwa z godzinke czasu. słyszałem że w białymstoku ma byc weekendowy kurs przedmałżeński z obiadem, koszt około 120 zł jeśli dobrze pamiętam, wpisz w google i na pewno znajdziesz.powodzenia
|
|
termin pierwszego spotkania dopiero 29 września ale chętnych proszę o kontakt pod wyżej podany nr telefonu lub na mój e-mail: podroz1@o2.pl
|
|
ja z czystym sumieniem jako kamerzyste moge polecic adama zebrowskiego z lomzy (warto o tym pomyslec szczegolnie jesli wesele jest duze,bo jest mozliwosc nagrania na 2kamery i ujęcia sa wowczas rewelacyjne.choc krecac na 1 tez swietnie sobie radzi). razem z panem chaberkiem (od zdjec) tworza swietny duet, sami mowili,ze pracowali juz wspolnie na weselach,a zreszta widac to bylo w ich wspolpracy
|
|
Bez przesady - 80 zł za 3-minutowe zajrzenie w buzię 1,5 rocznemu dziecku? Jeśli to 80 zł za leczenie zęba to owszem, ale nie za przegląd.
|
|
http://nasygnale.pl/kat,1025341,title,Makabryczne-odkrycie-w-Lomzy,wid,14548076,wiadomosc.html[url/]
|
|
Allegro to syf i złodziejstwo nie warto ani kupować ani sprzedawać chyba że jakiś przekręt zrobić ;]
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |