Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
***** *** |
Witam, W przyszłym roku biorę ślub w parafii św. Brunona. Jeżeli ktoś miał ślub w tym Kościele, to proszę napiszcie ile płaciliście dla księdza, organisty i kościelnego. Nikt z moich znajomych ani rodziny nie brał ślubu w tym Kościele, więc nawet nie mam się kogo podpytać, a chciałabym się zorientować tak mniej więcej, aby jakiejś gafy nie popełnić. Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ***** *** |
Co za plaga z tymi poszukiwaniami...
|
|
za miesiąc na podpisaniu listy bezrobotnych może ją spotkasz
|
|
irmina wiadomo,to nie twoja zamiejska parafia,w której *najgorsze rzeczy*z ambony wykrzyczą,bo nie dałaś komu trzeba i jak,bądź ile trzeba...skoro nie Masz nic do powiedzenia w temacie to Sklej wary na wieki wieków... ![]() Latam, Skaczę i jeżdżę
|
|
w sumie też racja tylko cudem musiałbym trafić że o tej samej godzinie będzie co dziś więc jeżeli to czytasz odezwij się jakoś może akurat będę miał szczęście i przeczyta że ktoś jej szuka wiem przy którym stoisku sie rejestrowała ale dane są chronione mario
|
|
Ciekawi mnie co pani zakładająca temat chciała tym uzyskać i co sama sobą reprezentuje. Nie sztuką jest chodzić z zadartym nosem i głową w chmurach.
|
|
no niestety mam nadzieję że może zdarzy się cud a może czyjaś siostra lub ktoś z rodziny wiecie że dziś np ta fajna dziewczyna miała tam pójść i tym tropem da radę ją odszukać między 10 a 10 30 była na 1piętrze w kolejce do pośrednictwa pracy z tego co pamiętam stanowisko13lub14 - Czy każdy kraj może mieć swojego führera ? Make America Great Again (Uczyńmy Amerykę znów wielką) ![]()
|
|
to bardzo dobrze ,bo stekać można przy gnoju
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |