Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS specjalnie wyprowadził ludzi na ulice. |
U Robsona mniej więcej wygląda to tak (zdjęcia wzięte z internetu) : http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTbxWZR38QURmfb8cdTbanEXYgU8HImGRW7TiiR_AWziMF1tIl7tA&t=1 http://nowe.kfd.pl/uploads/post-129139-1268750908_thumb.jpg http://storage.sfd.pl/1/images2009/20090615143350.jpg Myślę, że wyposażenie pierwsza klasa :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS specjalnie wyprowadził ludzi na ulice. |
jak on sie nazywa ,teraz objechalam uliczke -ale wcielo!!!!!!!!! mialam wizytowke ale tez wcielo! moze ktos poratuje??:)) ktośiek
|
|
POCZEKAJ Będziesz nie długo bedziesz tłumaczył się w sądzie:)))) INFORMATYKU ZAKICHANY:)))))))
|
|
Sejm szykuje na Ciebie bata:))))))))) Ostrego mocnego:)))))
|
|
No to chyba dobrze że kkaasskkaa robi reklamę, skoro się należy
|
|
Do jaaaaaaaaaa: nie rozumiem... chciałam tylko powiedzieć, ze tam są naprawdę smaczne pomidory i tanie.. co w tym złego?? Chyba że jesteś człowiekiem który potrafi tylko krytykować. Ja uważam, że są czasami ludzie którym trzeba pomóc za to co robią Więc wszystkim zachęcam do spróbowania tamtych pomidorów i porównania z pomidorami ze sklepowymi zobaczycie różnice
|
|
jakie limity, jak zasysać to zasysać, 4 GB to dziennie się ściąga :)
|
|
Jeśli "za kompa i jedną żarówkę 25" płacisz 120 złotych miesięcznie, to chyba rzeczywiście trochę za dużo. A swoją drogą, to w jaich warunkach mieszkasz? Bez lodówki, pralki, czajnika, żelazka, suszarki do włosów, z jedną zarówką tylko? To do kibla ze świeczką chodzisz, czy jak?
|
|
aa... telewizorni nie ogladam i nie4 patrze o0d 2 lat!!!!!!!!!!!!!!! przynajmniej zdrowsza jestem:)))))))))
|
|
Gdybym była pustą laską, to nie szukałabym męża na stałe, tylko faceta na chwilę, i nie poważnego człowieka z poważnym zawodem lub hobby, tylko piwosza z pubu, wesołego imprezowicza nie intereującego się niczym, po zawodówce. Kasia..
|
|
rzepicha daj spokój tym zakłamany psuedo inteligęom. Ja Cię szanuje za to że napisałaś wprost bez ściemy. Takie tu oszołomstwo zakłamane te forum czyta SZOK.
|
|
rzepicha o co chodzi w tej wypowiedzi....? : aa... telewizorni nie ogladam i nie4 patrze o0d 2 lat!!!!!!!!!!!!!!! przynajmniej zdrowsza jestem:))))))))
|
|
ja zrobiłem kurs w 30 min u pana tadzia co uczy w zdz
|
|
Nie stoją, pytałam się. a uwierz smak jest zupełnie inny:) Spróbuj :)
|
|
Kore_Demeter sorry wybacz mój błąd żle Ciebie oceniłem.
|
|
na rynku są pomidory z własnej uprawy też pyszne malinowe po 2.50 wiec w piatnicy to żadna taniocha
|
|
Większość tych rozrośniętych kolesi ma bujną wyobraźnie przeceniając swoją siłę, później na dyskotekach się okazuje jak zbombardowani gradem uderzeń obsuwają się na ziemie i gryzą piach. Takich skakańców jest na pęczki ura bura i świrują Jamesa Bonda, a później tylko koledzy pomożecie hahaha. 2 Koksów VS 2 Silnych Chłopaków = 2 wybite zęby u tych pierwszych.
|
|
jest to mozliwe. to chyba normalny komentarz na twoje pytanie. ___________________________________
|
|
Uspokój si, bo zobaczysz, do-dostaniesz wpie**** bo... :D
|
|
bylo zagadac ,poprosic o numer a nie teraz smuty piszesz na forum...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |