Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Czy następny kocmołuch ma zamiar zostać poślicą? |
Do Activi nie chodziłam. Ktoś wie ile tam kosztuje karnet ? (Na wojska polskiego)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Czy następny kocmołuch ma zamiar zostać poślicą? |
jeden mieszczący się na Szosie Zambr.to Chojnowski czy jakoś tak,drugi chyba też...
|
|
Warsztat chyba zamkniety jesli mowisz o tym co naprawial motocykle
|
|
Polecam Ci siłownie Zibi . Raz że tanie karnety dwa że dobre spokojne miejsce w mieście oraz sam właściciel doświadczony w wielu sportach związanych z siłownią sam osobiście odniósł wiele sukcesów i służy zawsze pomocą. Znajdziesz ją na ulicy Dmowskiego .
|
|
ja nie chadzam do siłowni to Ci nie powiem, raz na miesiąc skocze do Robsona jak koledzy idą, znalazłem poprzedni wątek odnośnie siłowni, może Ci się przyda: http://www.iph.lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=476739&t=476557
|
|
Tez robisz niezla reklame... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
lomzyniak2 są jeszcze normalne, porządne dziewczyny, dla których nie liczy się tylko to czy puder pasuje jej do podkładu, a torebka do koloru cieni :P Sama mam sporo takich koleżanek.
|
|
jak już to za 3 miesiące na podpisie a nie za miesiąc :) powodzenia! ;p
|
|
tylko opiekunka ci zostaje w tych godz..i bez przesady duzo osob zatrudnia opiekunki..moze znajomych sie popytaj...
|
|
W tym problem że nie mam znajomych %-)
|
|
Nie musicie być aż tak bezczelni! Przykrość chłopakowi sprawiacie. On chciał tylko spróbować szczęścia na forum....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |