Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Runa Sieg – od nazizmu do feminizmu |
Masakra ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Runa Sieg – od nazizmu do feminizmu |
Nie polecam łomżynskich ortodontów do bardziej skomplikowanych przypadków. Mi chcieli wyrwać 4 stałe zdrowe zeby. Wiele osob leczy sie w B-stoku u Pani Szarmach i serdecznie polecam. Łomża mi tego nie naprawiła, a nosiłam dwa razy aparat (nie wymienię nazwiska orto, ale wy to już zrobiliscie wyzej) i dopiero p. Szarmach naprawiła problem. A bawiłam sie w to wszystko przez kilka lat przez błędy i nieumiejetnosc łomżynskich orto. Dziękuję bardzo.
|
|
Jeeeeeeeeeeeesssssssuuuuuuuuuuuu Ogrzebać, tak zadawniomy temat, aby zrobic fotkę do legitki ??????? Ha, ha ha Obroty w zakładzie spadły ??? Reklama ?????? Jak chcesz być szczęśliwym posiadaczem legitki, to nie szukaj gdzie taniej, tylko gdzie najlepiej :)))))) Z szacunkiem dla własnego wizerunku. Aha a w Foto Gabsie, w Foto Gabsie, w Foto Gabsie to, to ,to, hmmmmmmmmmmm nie zawsze im wychodzą zdjęcia do legitki, bywa tak, ze zamiast twarzy jest od pasa w dół, przestrzegam golasów- lepiej nie robić. :))))) 123456789 - a doopsko najlepiej goli się szkłem - pamietaj !!!!! facmen
|
|
Ja tez polecam, rok temu zdjęła mi aparat stały, teraz nosze ten wyjmowany i ząbki ani trochę mi się nie przesunęły. Jestem bardzo zadowolona, inny ortodonta chciał mi usunąć 4 stałe zęby a p. Gocłowska żadnego nie usuwała. Ja 4 lata temu płaciłam za górę i za dół 2400zł
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |