Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
to jest prawdziwe oblicze polskiego rolnika! |
chyba wpadłaś z facetem ,że tak szybko potrzebowałaś wizyty?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: to jest prawdziwe oblicze polskiego rolnika! |
Witam. Może to nie jest odpowiednie forum do rozwiązywania problemów takiego typu Ale bywają tutaj inteligentni Panowie ;-) którzy na pewno mi pomogą. Podczas otrzymywania sms'a wyświetla się treść sms'a i coś jeszcze ZDEFINIOWANO CENTRUM ODPOWIEDZI. Jeszcze wczoraj nie miałam takiego komunikatu podczas otrzymywania sms'ów a dzisiaj zonk ;-( . Czy możecie napisać o co tutaj chodzi? Szukałam w internecie ale nie znalazłam nic co by dało odpowiedź na moje pytanie. Za wszelkie pomocne informacje z góry DZIĘKUJĘ :) . Pozdrawiam. Kasia..
|
|
nie to nic złego ... sprawy osobiste :) hehe
|
|
Oczywiście że drewno jest lepsze. Ważne tylko w przypadku drzwi wejściowych aby był nad nimi daszek który uchroni przed bezpośrednio na nie padającym deszczem.
|
|
V For Vendetta Sin City Donnie Darko - lekka psychodela :D Pay It Forward Lars and the Real Girl - a propos "fajnych facetów" ;) Awake - może być, ale lubię Albę, więc polecam :P The Truman Show 500 Days of Summer The Green Mile Finding Neverland Cast Away 9 Forrest Gump - chyba już było The Big Blue The Men who Stare at Goats Część na pewno znana, ale może nie wszystkie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |