Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bojkot Goebbelsowskiej TVPiS |
Czoklet... Ja tez codziennie chce :) Trzeba sie kiedys zlapac... Ubolewam ze nie dzis bo zaraz na mazury uciekam. Buziale. Milego weekendu i rwaaania :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bojkot Goebbelsowskiej TVPiS |
Sprzedam ten modem za 90 zł nowy nieużywany fabrycznie zapakowany. Jeżeli się ugadamy to mogę go jeszcze kilka złotych taniej puścić.
|
|
Podasz i mnie namiary? Potrzebuję zmiany :) cudowniemi25@wp.pl
|
|
powiem ci tak..kazdy modem czy ma simlocka czy nie bedzie dzialal z aero..wystarczy zainstalowac aplikacje Mobile Partner facmen
|
|
w 100% zgadzam sie z autorem tematu
|
|
Czy działa u was vectra. Bo siedzę sobie i oglądam program i nagle mi znika i mam opłacony abonament.
|
|
Kiedy wejdę, do tej cukierni to widzę tą grubszą panią z ciatkiem w ręku. Nic dziwnego, że świeżych ciastek nie sprzedaje, bo same wyżerają.
|
|
mnie działa
|
|
dziękuje:)
|
|
czytam ten interesujacy post i stwierdzam że sa fajni faceci i fajne dziewczyny tylko trzeba troszeczke poszukac żeby ich znalezc bo została ich tylko garstka......przykro mi to mowic ale takie sa realia. Widze na tym forum kilka fajnych osób ktorzy wiedza czego chca i potrafia wypowiedziec sie na dany temat. Pozdrawiam gorąco :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |