Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile warte są lewackie gęby? |
szukaj na forach o carawaningu tam są najlepsze miejsca polecane.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile warte są lewackie gęby? |
iwona12 nie krzycz... Ma prawo wyrazić swoją opinię i ewentualnie ostrzec przyszłych klientów przed niemiła obsługą.
|
|
Nieźle :) mojej rodzinie na początku ciężko się było przyzwyczaić, nieraz jeszcze muszę upominać. Takie małe nic, a jednak... Kasia..
|
|
a moze jakies info jak sie dodzwonic czy cos ?
|
|
Nie łudzę się nawet, że odzyskam te tablice mam tylko nadzieję, że ten kto je ukradł nie narobi mi poważnych kłopotów. A jak długo czeka się na wyrobienie nowych i ile może to kosztować ?
|
|
W każdej lecznicy ci pomogą. Chihuahue to nie jakieś dziecko kosmosu :)
|
|
omania najbardziej oplacalny jest play na karte....ewentualnie heyah na karte ale ten trzeba zamawiac przez neta rudy błazen z druhem
|
|
Autor: Niewiemxd (---.lomza.vectranet.pl) Data: 23-08-12 09:15 Nie wiecie kiedy pociąg będzie przejeżdżał przez Łomże? Z tego co mi wiadomo ma przyjechać około 14:00 i ma być w Łomży 30 minut na stacji.
|
|
Ja mogę oddać nowy nieużywany Huawei E173-s2 fabrycznie zapakowany za 90 zł.
|
|
Piszesz że te ubranka to nie dla ciebie tylko dla osoby potrzebującej..przecież takie potrzebujące osoby dostają takich ubranek z opieki społecznej naprawdę sporo...
|
|
Fakt - z tym się zgodzę, nie zwróciłam uwagi na znak tam się znajdujący..:) Aco do tego czy to dobrze czy źle ze ruch został odwrócony - to czas pokaże, sama koncepcja nie jest głupia
|
|
omania na aleegro kupisz modemy za grosze.w ciagu 24g bedziesz miala.w lomzy zabyt wysokie ceny se zycza za cokolwiek.domy,mieszkania,samochody....modemy rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |