Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
z pozdrowieniami dla pisowców |
Absolutnie nigdy wiecej ja mialam wstawiany zab,masakra odcisku nie umiano mi zrobic i slyszalam ze tam nie jest sterylnie facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: z pozdrowieniami dla pisowców |
a na rzadowej bylas,przy rondzie? facmen
|
|
Ja używam Palette. Kiedyś używałam droższych farb, ale efekty praktycznie takie same. Polecam porównywarkę cen i opinii o produktach na stronie www.nokaut.pl. Wyszukujesz tych farb, które Cię interesują i masz bardzo trafne i fajne porównania :) facmen
|
|
forevermore nie czytój nie Pisój bo porostu noobem esteś i to mało wiarygodnyś/ wiarygodnaś:)))))
|
|
od projektowania wnetrz najlepsza jest Grazyna Podedworny,do tego slicznie maluje! facmen
|
|
tak tam moze byc przy alkoholach swiata jest duzy wybor starych plyt to jest sklep ze sprzetem muzycznym facmen
|
|
mam tego dużą reklamówkę, tyle ile w ciągu 2 lat może uzbierać jedna rodzina z własnej konsumpcji
|
|
Forevermore Jak będę wiedział ze to ta dziewczyna to nie bedzie mi przeszkadzało ze nie umie gotować bo to akurat sam potrafię. A po drugie to mało znam dziewczyn które nieuprawiaja sportu
|
|
i benzyno moznA ZROBIC MILION km np w audi 2.3 pieciocylindrowy a pol to zaden problem podstawa jak na gazie sie lata to olej co 8tys wymiana
|
|
przy rondzie na rzadowej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |