czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kard. Burke przypomina nauczanie Kościoła o homoseksualizmie [CAŁY TEKST OŚWIADCZENIA]

nie wiem czy jeszcze na dworcu jest złotnik, ale pamiętam, że robiłam tam kiedyś pierścionek i kolczyki, ale daaawno nie byłam w tamtym rejonie wiec nie wiem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kard. Burke przypomina nauczanie Kościoła o homoseksualizmie [CAŁY TEKST OŚWIADCZENIA]

Arie wyluzuj:)
W takim razie gdzie tacy fantastyczni mezczyzni jak Ty chodzicie? Czy tylko siedzicie przed komputerami??:)

Re: Kard. Burke przypomina nauczanie Kościoła o homoseksualizmie [CAŁY TEKST OŚWIADCZENIA]

Szukam 2 spokojnych dziewczyn do wspólnego zamieszkania w 3 pokojowym mieszkaniu. Jesteśmy studentkami 3 roku i poszukujemy współlokatorek. Są 2 fajne, umeblowane pokoje, niezbyt duże, ale przyjemne. Świeżo odmalowane. Pralka, lodówka, Internet. Mieszkanie duże, czyste, w spokojnej okolicy, koło Kauflandu i Stokrotki.

za ile?

Widziałem bardzo podobnego na ulicy strazackiej obok wyjazdu na woj.polskiego. leżał rozjechany obok przejscia dla pieszych

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Ja jestem młodym facetem po 20stce a czy fajnym? Zależy co kto lubi, jestem sam ale nie dlatego, że nie mogę znaleźć dziewczyny tylko dlatego, że nie interesują mnie "łatwe blachary" (jak ktoś wyżej wspomniał) ;] tylko inteligentne dziewczyny, z którymi jest o czym porozmawiać.

hot chocolate nieobrażaj arie
bo my pracujemy i czasami pujdziemy gdzies potańczyć jak mamy
wolną sobotę szkoda że jutro prację bo z ciekawości chciałbym
cię zobaczyć i zamienić kilka słów nie mowa tu o sexie
bo jeśli twoim zdaniem my siedzimy przed komputerem zamiast szukać gwiazd w
yamie to powodzenia---------jadę do KWADRANSU wieczorem inna atmosfera
zapomniałem zarezerwowac stolika ---kurcze może dj.pomorze bo Łomżyniak

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org