Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Przypływ szczerości,czy co? |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Przypływ szczerości,czy co? |
Z chęcią się przyłacze do grupy ktośiek
|
|
ja pasuję do rysopisu *poszukiwanego*.moje cechy charakterystyczne też się zgadzają:-),ale...http://youtu.be/Q_pkb-xMz24
|
|
lomzyniak2 Moim zdaniem Kolej w Łomży powinna funkcjonowac... Przecież Łomża to dość duże miasto a nie ma tu sprawnie dzialającej kolei... To przykre... Mam nadzieje, ze w końcu ktoś dostrzeże ten problem i zainterweniuje... ;)
|
|
Przygarnie ktoś pieska który błąka się na ul długiej ? . Jest taki biedny czeka na panią która nie żyje :(( Kasia..
|
|
blackrabel...dziecka raczej nie narazasz a sama siebie.. weronika cesarke robi sie tylko w naglych przypadkach.. radze ci rodzic naturalnie.. przeszlam 3 ciaze a moj lekarz prowadzacy wszystkie 3 jest jednym z najlepszych lekarzy w polsce.. miedzy tekstami pisanymi w ksiazkach i artykulach a reality jest duza roznica.. wg tych ksiazek pisemek itd wszystko jest szkodliwe dla dzieci itd..ja wychowuje dzieci wg siebie i jakos zadne z nich mi nie choruje ani nic takiego..najlepiej jest sluchac sie wlasnej intuicji ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |