Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS popełnił wiele błędów i zaniechań czym doprowadził to tej tragicznej sytuacji. |
Gdzie dostanę?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS popełnił wiele błędów i zaniechań czym doprowadził to tej tragicznej sytuacji. |
hot odpisuj na meile:)
|
|
Re: PiS popełnił wiele błędów i zaniechań czym doprowadził to tej tragicznej sytuacji. |
To ja w ciemno w bibliotece!:)
|
|
|
Fajni faceci to pracują do późna i zarabiaja pieniadze ;) Ja natomiast odwrócę pytanie i zapytam gdzie sa fajne dziewczyny? stricte ja kibicuje królewskim ;)
|
|
Nikt sie nie wykruszyl?
|
|
zobaczysz to co będą chcieli żebyś zobaczył,
|
|
Opiekunka byłaby w ciągu dnia (kiedy jestem w pracy), a później mogę opiekować się dziadkiem samodzielnie. Chodzi głównie o jego potrzebę spacerowania, dodajmy samotnego. Daleko nie wychodzi, ale i na własnym osiedlu można się zgubić kiedy człowiek nie wie dokąd iść i którą drogą. W takiej sytuacji GPS wydaje się dobrym wyjściem. Można na stronkach sklepów detektywistycznych znaleźć np. wspominany wyżej zegarek z GPSem. Ojciec zawsze nosi, lubi mieć poczucie czasu, często sprawdza godzinę... On miałby swoje poczucie czasu, ja zaś miejsce jego aktualnego pobytu:D Kto by pomyślał, że takie gadżety będą na "wyciągnięcie ręki", prawda??? Dziękuję za Wasze sugestie Widzę, że pomysł z GPSem nie należy do absurdalnych:))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |