Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Koń który mdleje. |
Zalezy ile będziesz jezdziła. Oczywiscie ze względow ekonomicznych diesla się juz nie opłaca kupywac ropa jest juz drozsza od benzyny a to pewnie nie koniec no i diesle są bardziej awaryjne a to wtryski a to turbina zawory i koło dwumasowe lub swiece ktore są duzo drozsze niz w przypadku benzyniakow. Myslę ze rozsądniej teraz jest kupic benzyniaka ale musisz uwazac jak kupujesz uzywaka czy to będzie diesel lub benzyna .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Koń który mdleje. |
Najfajniejszy to był ten co bokiem patrzył:) Ale zniknął nam gdzieś szelma:)
|
|
Witam, szukam chetnych na dojazd do Ostrołeki codziennie od poniedziałku do piątku.Są chętni??
|
|
mam w plynie, moge oddac w lomzy nie kupisz, jedynie na allegro
|
|
I co tam hot chocolate - skrzynka się nie zapchała? ;)
|
|
Zezowaty? Abdykowal chyba:) dzieki Tobie:) ja odpsisuje, ale sie nie rozdwoje:p
|
|
ok ja czekam az odp.
|
|
Kogo polecacie do indywidualnej nauki plywania w Łomży? i czy w ogóle teraz jest możliwość rozpoczęcia kursu?
|
|
A może ten Pan, który ma w sprzedaży watę cukrową i właśnie baloniki z helem? Nieraz przy dobrej pogodzie stoi koło placu zabaw na strzelnicy i sprzedaje watę cukrową i baloniki. Jak zapłacisz, to pewnie i Tobie baloniki napompuje :)
|
|
Zaleze jaki rocznik, dizle awaryjne gówno prawda mam 6 lat i tylko wymieniam to co jest stanadardowe - zawieszenie ( grosze ) - opony i takie tam normaka
|
|
Kto szuka ten znajdzie.I nie zawsze trzeba szukać w marketach lub klubach.
|
|
Poniżej na stronie mosir masz instruktorów i ich telefony. Osobiście polecam Pana Rafała. http://www.mosir.lomza.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=393&Itemid=222
|
|
nie wiarygodne po ostatnim meczu,ale musieli się chłopacy postarać,że udało się wygrać małą przewagą. relacja z meczu http://www.lks.lomza.pl/live/ rudy błazen z druhem
|
|
@hot chocolate - jak ktoś ma braki ze szkoły podstawowej (np. interpunkcja :P) to SJP raczej niewiele pomoże :) A gdzie szukać fajnych ludzi... nigdy nie wiadomo kto jaki jest, nawet znając kogoś dłuższy czas można się nieźle naciąć. Gdyby było tak łatwo, to nie byłoby tylu problemów w związkach ;) http://youtu.be/NklSgmYbpSE Poza tym "fajność" jest baaardzo względna, więc jedni napiszą: szukać na Milano, a inni że w bibliotece.
|
|
wiesz Szorstki zdania na ten temat są podzielone ;)
|
|
elina :-)
|
|
|
A zerknął ktoś na datę tych postów? :-)
|
|
Moze ktoś jest chetny pograc w tenisa lub ping ponga wieczorami?
|
|
Ale reklama ;D No to i ja też siebie polecam :)
|
|
hej. czesto gram na skate parku w tenisa na scianie, bo nie mam z kim grać. A w stołowego to w weekendy w centrum katolickim
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |