Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ocena III RP |
a ja za kastracja i zeby bylo jak w stanach -jesli zamieszka w twojej okolicy skazany za pedofilie panstwo powinno cie ostrzec
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ocena III RP |
waldek27, a ty tak normalnie umiesz cos powiedziec
|
|
Raz Ci wytłumaczyłem i więcej nie będę. W Gdyni też się ci wasi "wspaniali kibice" popisali.B. dobrze , że Wisła dała Wam kopa w d.....ę. I wszyscy będą tak robić. I nie powinno to Cię dziwić jeżeli trochę myślisz.
|
|
Droga bello :) Wg mnie dla kobiet "ósmy marca" powinien trwać okrągły rok. Powinnyście być doceniane o wiele bardziej niż jesteście. Chociażby z prostego powodu że to właśnie Wy odwalacie w domu najcięższą robotę a my leżymy wtedy sobie z gazetą w dłoni.... Nie tak powinno być. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Z tego co wiem, to nawet w więzieniach takie osobniki maja przesraniutkie...
|
|
Ptysiu jak masz jakieś ciekawe foty to slij na adres rejestracje.bl@op.pl Waldek zapraszam na nasze forum
|
|
może w Rfn jest kulura wśród Niemców z krwi i kości ale nie Ci , którzy tam sie nazjeżdżali z różnych stron świata .Sam o mały włos nie byłem ofiarą tych kulturalnych idiotów>A co do Łomży to przyszłość widzę w wideoradarach ale nie takich widocznych tylko takich ukrytych.No i większe kontrole wśród kierowców na obecnośc nie tylko alkoholu ale także narkotyków "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ptysiu zawsze znajdzie wyjście z wyjścia bez wyjścia ;)
|
|
Mnie to wkurza jak nasi drajwerzy tak sobie lewym pasem 30 na godzinę się poruszają i nie robi na nich nawet wrażenia , że wszyscy ich prawą stroną wyprzedzają. Generalnie dominują w tym panie. Pamiętajmy - u nas ruch jest prawostronny.
|
|
W krypcie klasztory kapucynów pochowany jest biskup Beniamin Szymański. Biskup podlaski z Siedlec. O jego sarkofagu jest wzmianka na początku opisu koscioła załączonego przez Maćka. Szkoda, że łomżanie nie pamiętaja o tym wielkim człowieku. w klasztorze trwają przygotowania do renowacji ołtarza głównego. informacje o dniu dzisiejszym klasztoru i o jego współsczesnym funkcjonowaniu http://www.kapucyni.lomza.pl
|
|
jesteś powalony goścu sam jeżdzisz jak baran tyśiąc złotych to wyjatkowo za duzo jesteś padak i stykasz goścu
|
|
ptysiu ma racje- tez dobry i bardzo wyksztalcony/gin. i endokrynologia, moze cos wiecej, ale tylko o tych wiem/
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=48928&t=48913#reply_48928 Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Jest, jest... jak sobie sam klej z mąki ugotujesz...
|
|
Dokładnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |