Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
biedactwa - nowe ofiary reżimu, i dlaczego trzeba PIS odsunąć od władzy. |
polecam tak jak CXRSa1 tez tam byliśmy super zabawa:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: biedactwa - nowe ofiary reżimu, i dlaczego trzeba PIS odsunąć od władzy. |
Witam. Może wiecie gdzie mogę kupić w Łomży płytę Tiny Turner. Może ktoś z Was posiada?Nie musi być nowa, tylko z jej utworami najlepszymi.
|
|
Witam Przepraszam za ironię ale poprzednik ma rację - to będzie trwało do końca. Rondo zambrowskie - remont, skrzyżowanie Sikorskiego/Zawadzka - remont. Wyobrażacie sobie co to będzie od 3.09 jak szkoły ruszą? Mam prośbę do tych, którzy tędy jeżdżą - przepuszczajmy, ustępujmy tym z podporządkowanych, a będzie mniej nerwów, korków, itp. Pozdrawiam
|
|
Może w Empiku w Stokrotce? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Witam, czy ktoś mógłby podać nr tel do osoby, która posiada hodowlę (czy jak kto woli "hodowlę") psów w Małym Płocku? Może być na malia. Z góry dziękuję za pomoc i proszę o powstrzymanie się od komentarzy nie związanych z moją prośbą.
|
|
Owszem,jest... Jestem zmieszana trochę tym wszystkim :P szkołą,pracą i całą resztą :D a jutro czwartek już... :) rudy błazen z druhem
|
|
najlepiej to wogle gazu nie tankowac i nie bedzie problemu albo omijac stacje typu BP szerokim lukiem rudy błazen z druhem
|
|
Ale do 3 klasy ? Brakuje tu książki do biologii, edb, plastyki(ale to nie jest konieczne), z niemieckiego części b, a historia jest ale w dość słabym stanie. Sprzedam za 100. Do 2 klasy jakby kogoś interesowało to mam technikę, gramatykę i zbiór do matmy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |