Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na lewicy wciąż bronią sierpa i młota. Twierdzą, że to dla nich „piękny i ważny symbol” |
kto wygrał? znacie wyniki wyścigów?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na lewicy wciąż bronią sierpa i młota. Twierdzą, że to dla nich „piękny i ważny symbol” |
Tak? Przecież ja nikogo nie oskarżam(chociaż tak twe wypociny podają)... Naprawdę nie wiem, skąd taki wniosek... Jeśli nie masz nic mądrego/lub czegoś, co mogłoby pomóc w w/w sprawie do oświadczenia to się lepiej nie udzielaj, a nie nabijasz sobie posty. Zanim zaczniesz oceniać - pierw przyjrzyj się sobie... Obca jest ci również znajomość znaków polskich. Jeśli już piszesz te swoje wypociny to się chociaż postaraj, istnieje coś takiego, jak netykieta. Bez pozdrowień. facmen
|
|
Re: Na lewicy wciąż bronią sierpa i młota. Twierdzą, że to dla nich „piękny i ważny symbol” |
:( rudy błazen z druhem
|
|
poszukuje ludzi którzy majo do oddaia albo szprzedania tanio sprzęd dla drużyny piłkarskiej np. piłki , stroje , pachołki itp. trampkarzy w wieku 8-13 lat
|
|
Dla mnie tez to nie jest przyjemne jak opowiadam o swoich problemach ale innego sposobu nie widzialam jak prosba do ludzi tam zyjacych mieszkajacych bo byc moze komus wpadly w oko takie dziwne sytuacje moze tam na poznanskiej - chodzili razem starszy czlowiek z wasami i kobieta mlodsza niepasujaca -no nie wiem - moze wchodzila na teren urzedu celnego i przedstawiala sie jako zona - czesto tez owiedzali jedwabne moze tam mieszka - no kogo mialam pytac jak nie was- dla mnie to zenujace dla niektorych smieszne dla niektorych oburzajace bo moze robia podobne rzeczy tez wpieprzaja sie w cudze zycie - no nie wiem? Jeszcze dodam charakterystyczne wasy ale i rece w bliznach po poparzeniach od wybuchu butli gazowej - podobno w Hartriku tez byli
|
|
Właściciele też nie zawsze się starają. Moja przyjaciółka chciała tam zrobić wesele i nie mogli się umówić z właścicielem na spotkanie żeby wpłacić zaliczkę. Obiecywał że ten termin i tak im rezerwuje a jak co do czego to sie okazywało że już nieaktualne. Robią w innym lokalu. A jeśli chcesz wyrazić podziękowanie to zanieś właścicielom i KUCHARKOM jakieś kwiaty, wino.. To najlepsze podziękowanie.. Pozdrawiam
|
|
No to jest nadzieja, że coś w temacie szkolenia psów w Łomży ruszy wreszcie, bo z tego co widzę kilka osób przyjdzie.
|
|
gdzie można kupić kolczyk do ucha dla chłopaka ?
|
|
Dziś go nie widziałam, ale jak wrócę z pracy to poszukam :( może właściciel się znalazł.. zobaczymy
|
|
Jako były żołnierz jednostki wojskowej w Łomży jestem kolejny raz zawiedziony tym co zobaczyłem w naszej regionalnej TV. Po raz kolejny święto i po raz kolejny zaproszone są te same " twarze " ... Jest mi przykro bo przepracowałem w tej jednostce wojskowej dekadę i po odejściu na emeryturę nikt nie pamięta o byłych żołnierzach z tej jednostki jedynie pamięta się o starych trzydzieści lat temu odeszłych politycznych oficerach którym z okazji święta wręcza się kolejne medale !? Dlaczego ? Czy podoficerowie z tej jednostki nie zasługują nawet na zaproszenie na uroczystości ? Dlaczego tylko kilku byłych " politycznych " zasługuje na to aby tam stać ? Wydaje się kilku osobom że oni tylko zasługują na szacunek w naszym społeczeństwie ? Otóż nie i chyba trzeba wyprowadzić z błędu towarzystwo wzajemnej adoracji które rządzi do dzisiaj tą jednostką wojskowa w Łomży !! W tej jednostce byli też podoficerowie i chorążowie oraz pracownicy cywilni o których się nie pamięta w zamian za to w TV widzę tylko te same zapijaczone twarze politycznych pułkowników którzy od ponad dwudziestu czy nawet trzydziestu lat nie pracują w naszej jednostce i nic dobrego podczas swojej służby nie wnieśli ale oczywiście co roku nawzajem wręczacie sobie kolejne medale !! Nie pamiętając o tych którzy tworzyli tą jednostkę ... jej historię czasami chwalebną czasami tą skrywaną ale zawsze byli a dzisiaj jedynie polityczny pułkownik może liczyć na zaproszenie oficjalne i kolejny medal .... Jako były żołnierz tej jednostki nie wyrażam zgody na to co się wydarzyło podczas ostatnich uroczystości Wojska Polskiego w Łomży !! I chodzi mi tylko o szacunek dla żołnierzy i pracowników cywilnych którzy pracowali w tej jednostce i pamięć o nich ... nie chcę widzieć po raz kolejny tej samej " kliki " jak co roku ...
|
|
Całe szczęście od przyszłego roku w Łomży nie będzie wojska i po sprawie, co do pracowników cywilnych wojska do końca roku 25 osób do zwolnienia :(
|
|
nata mylisz sie co do mnie...ja po prostu mysle racjonalnie..za partnera ktory zdradza nigdy nie warto odbierac sobie zycia...taki czlowiek nie jest wart az takiego poswiecenia...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |