Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamistom wolno, matkom nie... |
Witam, może ktoś wie gdzie w Łomży można znaleść punkty sprzedaży z przecenionymi czasopismami, gazetami?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamistom wolno, matkom nie... |
Widze ze cale spoleczenstwo jest b mile - mam tylko nadzieje ze spotka was podobna historia i tez bedziecie starac sie szukac pomocy u innych!!! Jak odpisalam Kasi gdybym byla bogata to wynajelabym detektywa gdybym byla sprawniejsza to pojechalabym sama z Warszawy tam do Lomzy liczylam na was - trudno - a historia jest prawdziwa - a ja tylko chcialam z ta osoba porozmawiac i nic wiecej - dzieki wam
|
|
ja widziałem coś takiego kilka lat temu
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jakiego dostawcę internetu polecacie na tej ulicy?
|
|
Jest. W zajezdni tramwajowej. Tam, gdzie jelenie zawracają.
|
|
martuchnam szczęście masz, oby tak dalej : ) ale wielu facetów to egoistyczne świnie. Zwłaszcza nie powinni się brać za kogoś, kto już kogoś ma... Bo para to 2 a nie 1+1. Więc kasia proszę cię, jak nie masz nic mądrego do wtrącenia to się nie odzywaj. Można nazwać szczęściem, że ciebie taka rzecz nie spotkała. I tylko możesz sobie próbować wyobrazić co czuje Pani Joanna... Tonący się brzytwy złapie... Asiula nie czytaj tych marnych wypocin, nie bierz ich do głowy... ta pannica chyba życia nie zna... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
Dobrze zrobił - podał prywatny kontakt - nie będzie rozstrząsał brudów na publicznym forum.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |