Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Taka PRAWDA |
_mały_ !!!!!!!!!!!! Dziewczynę ci zostawiłem i córki nie tykałem , ciesz się dopuki mam miękkie serce:):) DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Taka PRAWDA |
czy ktos poszukuje psa Huski
|
|
nata09 :) A ja z _małym_ na integrację do Warki w czwartek mogę przyjść?? Kasia..
|
|
pewnie, że różnica w kosztach będzie, ale nie taka duża jak Ci się wydaje. Są też koszty stałe. Koszty można zmniejszyć: dach 2spadowy, bez kukawek, ewentualnie z jedną, okna standardowe, beż żadnych łuków, tańsze drzwi, bo możesz i za 2 tysie kupić i za 15, 000 , poczytaj na forach, projekt bez żadnych udziwnień,ocieplenie poddasza np watą, a nie natryskiem ( co prawda, chciałbym w swoim domu zrobić ocieplenie właśnie natryskowe, nowość w Polsce) ale zobaczymy ile za tynki zapłacę, szpachlowanie itp, wykończeniówkę zrobię sam, więc sporo kasy zostaje, ociepliłem też sam Kasia..
|
|
Masz na oddanie psa o tej rasie? Jaki jest powód, żeby go oddawać? Kasia..
|
|
|
martuchnam, poleć kogoś do tynków, kanalizacji, szukam sprawdzonej ekipy dziękuję Kasia..
|
|
Ale my byśmy chcieli z tobą :) Byś się nami zaopiekowała i soczki nam kupiła:) Co nie _mały_ ?? :) rudy błazen z druhem
|
|
Patrz _mały_, nie lubi nata09 dzieci.:(
|
|
Mam cudze chować? He he he... Dobry żart;) Kasia..
|
|
Witam czy wie ktos gdzie jeszcze w lomzy oprocz ul. zabiej skupuja czarny bez?
|
|
Pajace
|
|
Patrzcie jaki poważny :) wykształcenie ginmazjane uderzyło w suficik ? :):) Kasia..
|
|
KS Łomża w lidze amatorskiej Kasia..
|
|
Tak jest, od 18.00 cała noc. W niedziele od 12.00
|
|
teplon wyjdź :)
|
|
teplon!! Słyszałeś co nata09 powiedziała??? WYJDŹ MI Z KLASY ALE JUZ !!!!!!!!! :):):) Kasia..
|
|
do tynkow moge ci polecic kogos ale do kanalizacji nie mam..bralam chojnowskiego ktory mi od razu przylacze robil..tego co w wodociagach pracuje DiDi
|
|
Są młodzi,energia ich rozpiera niech się klepią po mordach,a jak niektórym tak zazdrość tyłek ściska to mogą się dołączyć.
|
|
Niecik i 4 osiemnastki:):)
|
|
Masakra ...
|