Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dopadła go czarna zaraza... |
O wycieraczkach każdy zgłosił na policję i do tej pory cisza,a poza tym ten chłopak który zapieprzył te wycieraczki jest z bloku D :) Był naćpany z tego co wiem. Może facet z Bloku D zgłosił na policję bo mu też wywiercili dziurę i oprócz tego jeszcze coś uszkodzili wiertarką ...;/ Idioci,naprawdę patologia na tej Bawełnie ... rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dopadła go czarna zaraza... |
Przyjdzie czas to córka sama buzie bądzie otwierać.
|
|
Autor: cxz3 ... Re: Znam wieśniaków również, w której to rodzinie ktoś zachorował. Leczona była ta osoba w Kolnie. Otrzymywała profesjonalne soecyfiki. Wieśniakom tym było jednak żle. Pojechali prywatnie do specjalisty w jednej z klinik warszawskich. Płacili za każdą wizytę jak za zboże. Stan chorego wieśniaka poprawił się. Do czasu, kiedy okazało się, że tam zaaplikowano mu aqua destilata. I wtedy się zaczęło - ów wieśniak po jakimś czasie pojął o co chodzi i zwariował. Po prostu.
|
|
Dr Gołaszewski, przyjmuje na ul. Kazańskiej (przy Acerze), nr tel. 504-139-307
|
|
polecam dr Sęk, ANN-DENT na Łagody, moje dzieci ją uwielbiają, tez pracowała w Białymstoku w prywatnej klinice, pełny profesjonalizm, fachowo i bez naciągania
|
|
Czy ktoś wie co to za firma , jakie warunki pracy i płacy . Dzięki
|
|
Modent Ks.Janusza na przeciw bloku 10.pani Monika Chojnowska szybko profesjonalnie bezboleśnie cenowo tak jak wszędzie.miła obsługa!
|
|
hej czy dzis w Drozdowie jest jakiś festyn od 17?
|
|
|
on dzis rano przyszedl pod moj dom wiec pewnie komus uciekl
|
|