Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
piękne nauki miejscowego biskupa. |
W Łomżyńskiej Warce z tego, co wyczytałam "działają" od 11 do 23 :) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: piękne nauki miejscowego biskupa. |
wiem ze znajomi za cale 8-9 godzin w tygodniu plus czasami soboty płacą po 500-700 zł .a mało się słyszy o tych co płacą na godzinowe stawki..
|
|
Tylko Piórowa, i nie ma co dalej gadać. Kto był z dzieckiem raz to wie, że lepiej nie trafi.
|
|
Też miałem kiedyś taki sam kłopot... Trzeba usiąść, pomyśleć, coś gdzieś podejrzeć lub ewentualnie samemu narysować jakiś zarys, szkic, a jak ktoś potrafi to i więcej... a potem zostaje już tylko zlecić wykonanie jakiemuś sprawdzonemu fachowcowi. Tak właśnie kiedyś zrobiłem. Mamy to co chcieliśmy i tak jak chcieliśmy :) Pozdrawiam i powodzenia życzę :) Ps. Czasami warto 'brać byka za rogi', a nie tylko czekać aż któryś z naszych sklepów coś (byle jakiego) przywiezie ;)
|
|
No załatwiali na przystanku:) nie widzę problemu trzeba było wezwac policję a nie pisac tu na forum bo nic tym nie zmienisz.
|
|
Oj , Oj genia no sorrki ale Ty kpisz z ludzi powaga !!!!!!!!!
|
|
maruda a casting dzięki niej był w Łomży z TVP 2 więc już ktoś zajrzał jak by nie było...,kto chce to słucha jego sprawa mi chodzi,że dziewczyna z Łomży ,żeby była ona z Gdańska to by mnie nie interesowała i nie będę oceniał jaka jest..,wolę jak ona się wybiła niż jakaś dziewczyna z innego miasta.Ogólnie nie jest najgorsza gorsze się widziało jak Brodka itp ,więc nie przesadzajcie. *Benia* pracowała w galerii Łomża teraz się nazywa w tej co empik:)
|
|
Widzę ,że nie ma żadnej chętnej dziewczyny to może z chłopcem idz,teraz to takie mdne się zrobiło.
|
|
bless napisał szczerą prawdę. Trzeba po prostu uderzyć się w pierś i zweryfikować swoje postępowanie a nie udawać ze się nic nie stało.
|
|
wszyscy madrzy a ja rozumiem chlopaka dzis znalezc odpowiednia dziewczyne jest naprawde trudno tak wiec zycze powodzenenia jak ktoras z kolezanek bedzie chciala isc dam znac
|
|
brudasy
|
|
Pl. Niepodległości sklepik z pomarańczowo witryno.
|
|
Szanelka kotku masz rację. Napisz do mnie Baron666666@interia.pl
|
|
do "Piórowej" to teraz lepiej nie chodzić taki odwal robi na zębach. Mi "poharatała" dziąsła tak z 2 miesiące temu, że do dzisiaj czuje falbankę ( nierówności) + podczas wizyty skupia się na rozmowie z asystentką! Jestem niezadowolonym pacjentem, gdyż zęby które mi leczyła bardzo bolą a kasy też wzięła od holery!. Dziecko (2 latka) też nie chciało usiedzi4eć na fotelu u niej, a z jej strony żadnego zaangażowania by dziecko nawet buzie otworzyło-> poprostu córka uciekła!
|
|
żąrtowałęm ! poszukuje sponsora dla drużny trampkarzy któy kupi nam stroje i piłki gramy w lidze możemy nosć na koszulkach reklamy jesteśmy w wieku 8-13 lat prosimy Kasia..
|
|
ponad 300m2, a paleta pustaków jedna została facmen
|
|
Cwana bestia. Przyjdę ze swoim , może też czegoś się nauczy, bo jak narazie to tylko miskę opróżniać potrafi :) facmen
|
|
No i co tam u was słychac ?? Bo w Ostrołęce słoneczko swieci :):):) facmen
|
|
potwierdzam moje przybycie ;P
|
|
w szczecinie rowniez.. facmen
|
|
no i gdxie cie tam czort poniósł ??? Co to w Drogoszewie nie ma piasku nad wodą ?? :):) facmen
|
|
jakim drogoszewie?ja to z lomzy byla :P a tam hmmm bo ja wiem..tak z ciekawosci sie przenioslam..jak na razie oki i podoba mi sie facmen
|
|
W jakiej lidze i jak się nazywa zespół, że tak spytam z ciekawości?
|
|
To już wcale do łomzy nie przyjadzie?? Zostawia nas na amen??? Kasia..
|
|
Oddaj mi rowerzyk,złodzieju jeden!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Nie tylko serce masz mientkie,dziewczyny mi mówiły,ale rowerek mi oddaj.Miałeś go tylko wczoraj odebrać i co?.
|
|
Ja zgłaszam to na milicje.
|
|
Onaion ale ja tutaj piszę o domu 120 metrowym, a nie ponad 300. A tu chyba jest delikatna różnica w kosztach praktycznie wszystkiego, które podałeś. Dzięki za wycenę. Ktoś ma jeszcze jakieś doświadczenie, można wpisywać się do tematu, co prawda tytuł inny, ale co tam.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |