Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zasługi Stowarzyszenia Wizna 1939 |
a dokładnie gdzie ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zasługi Stowarzyszenia Wizna 1939 |
Ja tam nigdy w tej greckiej jakos tlumow nie widzialam :) Ale za to polecam Syta Panne :)
|
|
Zróbmy tak: Umawiamy się wstępnie na wstępne spotkanie integracyjne które odbędzie się w czwartek o 19 w Piwiarni Warki. Serdecznie zapraszam. Wszystko co powyższe można, zmienić i przedyskutować. Czekam na pomysły!
|
|
polis chylę czoła, słuszność masz, tego mi słowa brakowało... Jak jesteś z okolic, nie z miasta to znajomego jakiegoś poproś z miasta o przysługę, jeśli nie to czemu się nie możesz pofatygować? Przecież to i tak trzeba się pofatygować do tej najbliższej, by wiedzieć, w której odbywa się "dyżur". Lenistwa, wybacz, nic nie usprawiedliwia. Kasia..
|
|
Polecam pana Pawła Marciniaka, gabinet na Staffa, ma bardzo dobre podejście do dzieci. Od małego jest moim dentystą i w przeciwieństwie do innych dzieci, nigdy nie miałam problemu z jakimś strachem przed wizytą, wręcz przeciwnie zawsze chętnie chodziłam do dentysty, a każda wizyta była nagradzana dyplomem dzielnego pacjenta :) http://dentystamarciniak.pl/glowna.html
|
|
Niech "wstępnie" będzie, że o 15 ..., a jakby komuś nie pasowało to przecież się jeszcze dogadamy, do czwartku kawał czasu;) Kasia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
chyba wam sie w glowach popierdol...lo szukasz jalmuzny i kropka - tak jak juz wczesniej wspomnialem i chwalisz sie czy zalisz??? wspominasz publicznie o katordze jaka cie dotyczy w zyciu z tesciowa - czyli sama o sobie swiadczysz jaka jestes pusta i tepa bo o takich rzeczach sie nie mowi - wiec ja pytam jak by sie zylo twojemu mezowi z twoja matka?? o tym sie nie mowi na forum i albo to zrozumiesz albo rozpedz sie i walnij glowa w sciane!!! bo tylko doglebnie tepy czlowiek porusza takie tematy publicznie... i nic mnie nie obchodzi co ty przezylas... poprostu trzeba miec swoj rozum honor i obeznanie w swiecie jak tak ci zle to wyprowadz sie do swojej matki albo idz... gdzies... i tyle w tym temacie!!! wymowna synowa kur.. go mac... jeszcze raz poweim byc moze znajdziesz kogos naiwnego kto ci za 200 zl wynajmie mieszkanie - po pierwsze bylo by to niesamowite szczescie a po drugie glupota wlasciciela!!!!!
|
|
I co -znalazłaś tą kochankę?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |