Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PRZEPIS NA PANDEMIĘ |
Co z tą integracją:)?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PRZEPIS NA PANDEMIĘ |
Autor: Maroo (---.adsl.inetia.pl) Data: 16-08-12 20:29 Święta racja. Byłem tam we wtorek zamówiłem wołowinę z warzywami i kurczaka w cieście. Od samego początku było coś nie haloo - koleś przykrywał woki pokrywkami i podlewał co chwila wodą. Reasumując - dostałem 10g wołowiny z warzywami na parze - zero sosu, a kurczak w cieście to nic innego jak kotlet schabowy pokrojony w kosteczkę w panierce - całość posypana wiórkami kokosowymi które się niestety przypaliły w oleju. Co prawda dostałem 3 sosy w pojemniczkach - woda z jakimś barwnikiem. Totalny Złoty Klops. ///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// Jak ty nie potrafisz smakoszu odróżnić piersi z kurczaka od wieprzowego schabowego to może lepiej kebaby jedz:):):)
|
|
Nie zła bajka na reklamę, zawsze to inna bo oryginalna. Tak też można, tylko naiwni dali się nabrać bajkopisarzowi;p Śmiech na sali ale z tej reklamy owszem, bajeczki wymyślonej. autor chyba pracuje w reklamie ale to chyba początkujący bo widać po nicku, dlatego mu nie wyszło;p rudy błazen z druhem
|
|
Taaaa Anka uwazaj bo juz Ci uwierze. Wode lejesz i kazdy to wie. z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
szmaty z cpunów alkoholików i łajaz jakich mało w polsce a w anglii nie brak brzydzic sie powinni ludzie a nie kupowac to i nosic kur...a
|
|
Gdzie w Łomży dokłądnie taką kupię? :)
|
|
Na Farnej polecam, smacznie, klimatycznie i nie jest tak drogo . Byłam może 4 razy, ale za każdym razem stwierdziłam, że warto .
|
|
PATOLOGIA...
|
|
|
dotransportuj się do najbliższej, na drzwiach powinien być nadruk z grafikiem. Sama kiedyś szukałam całodobowej... pozdrawiam.
|
|
na policje zglosilas? Watpie by taki nierob siedzial na forum i czytal...swoja droga w sylwestra jakis debil w ok 50 autach wycieraczki powyrywal i tez bylo to na bawe;lnie
|
|
tylko ja potrzebuje numer tel do dyzurującej apteki
|
|
Dwóch nas nie podźwignie:( A _mały_ powiedział że jak sam wystartuję to mnie opluje na huśtawce:(
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |