czwartek, 05 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zbliżają się wybory w Łomżyńkich strukturach PiS!

Jaki znowu casting?:) Tylko juz w tym lesie mogą być wycięte wszystkie drzewa:D

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zbliżają się wybory w Łomżyńkich strukturach PiS!

jesli ktos ma ochote obejrzec te mieszkanie (obok 2Lo, Wety, 1Lo, 3LO, Jańskiego) . zapraszam! wiecej informacji pod mailem madziula951@o2.pl :)

Retro, talerz mięs... mam spust, a z tym ledwo sobie radzę i bardzo dobre, i jeszcze te takie małe fajne tortilki z kurczakiem no i to co najlepsze to tatar, nigdzie tak delikatnego mięsa nie jadłem. Jak nie Retro to u Kurpia w Chojnach - plac po cygańsku czy coś takiego.

Gdzie kupię? Na Al. Legionów naprzeciw parku i na 3 Maja - te księgarnie znam. Może gdzieś jeszcze, kiedyś była na Małachowskiego, ale podobno już nie.

Rbn ty Media Expert nazywasz tanim sklepem.Najśmieszniejsze są te ich gdzie towar kupujesz po takiej cenie jaką mieli wcześniej albo jeszcze drożej. Kiedyś na przykładzie jakiegoś 46 calowego telewizora Sony gdzie chwalili się super promocją z 5300 zł na 4300 zł sprzedawca mówił , że tak rewelacyjnej ceny to nigdzie nie ma. Wystarczy wrzucić model w ceneo i bez łaski można kupić taki sam model jeszcze 700 zł taniej czyli 3600 zł. Nie kupuję nic w ME chyba , że ewentualnie jakąś kartę pamięci czy coś gdy cena jest zbliżona do tego co wyszłoby na Allegro lub +/-5 zł wyższa.

600 zł to jeszcze dużo, w sierpniu ubiegłego roku zaproponowano mi opeikę nad 6miesięcznym dzieckiem 8 godz, 5 dni w tyg uwaga za 250 może 300 zł miesięcznie jeśli dziecko nie będzie chorować.... nie wzięłam ;p

A tak z czystej ciekawości się zapytam jak duży ten dom skoro na pustaki i bliczki wydał Pan 30 tyś zł.

Komu to taki głód paliwowy doskwiera,że nie ma za co wlać benzyny do swego auta i aż musi baki w autach przewiercać ??!!! Idiotom nogi z dupy powyrywać! Złodzieju pieprzony zostaw ludzi w spokoju ! Gnoju jak nie masz za co wlać to siedz w domu i odpierd.. się od czyichś aut !!! Musisz być naprawdę zdesperowany ,że aż wiertarką baki przewiercasz hu... !!! Miejmy nadzieję że za to co zrobiłeś to ci łapy pourywają :):):):) Życzę Ci tego ;)

no niestety umilkł :P

a tak z ciekawości gdzie te wesele masz ?;>

która apteka dzis jest całodobowo czynna

dokładnie :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org