środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kanclerz Niemiec żąda, a w Polsce milczą...

mi sie dobrze kojarzą zresztą: Baltona , Pewexy mmmmmmmmmmmmm co to było ;-))

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kanclerz Niemiec żąda, a w Polsce milczą...

Ptysiu, jak widać po twoim nicku, pewnie tych czasów nie pamiętasz, ale poproś mamę lub tatę to na pewno coś ciekawego Tobie opowiedzą i jak je wspominają.
Kiler, Ty chyba wcześnie zacząłeś nadużywać.
Myślę, że tacy się znajdą co nie myśleli tylko o komunie, ale i o tym jak załatwić coś do domu, bo wtedy przeważnie się nie kupowało, lecz załatwiało.

Pozdrowienia.

Ociec prać?

Kiczowate,ślepo zapatrzone w zachód,z pozytywnych rzeczy które mi teraz przychodzą do głowy to dobra gra reprezentacji polski w piłkę nożna i lista Niedzwiedzia w trójce Budka,Republika L.Pank Maanam.Dire Straits Ultravox Queen Depeche Mode..dla mnie już nie do pobicia,z osobistych wspomnień?wszystko było lepsze ale tak chyba działa pamięć, że wszystko wybiela Pozdawiam

"Bo im tylko o to chodzi
Abyś sam sobie szkodził
Abyś sam nie mógł myśleć
Abyś sam nie mógł chodzić"

JA w pzreciwieństwie do Was nie powiem, że nie lubię Łks-u. Jest mi ten klub obojętny, ale jeśli wygrywa, to się cieszę z tych zwycięstw, choć nie kibicuję i nie śledzę na bierząco rozgrywek III ligi!
Jestem kibicem Bks-u, ale nie oznacza to tego, że mam od razu nienawidzić Łks, tylko z takiego powodu, że jest on z Łomży.

I tym się różnimy "szanowni" forumowicze z Łomży.

Koczisss , takich debili i bandytów (chodzi o kibiców Jagi) jeszcze w życiu nie widziałem. To co zaczęli wyprawiać w Łomży wołało o pomstę do nieba i niebo się zlitowało i kara była sroga , oj sroga. A co było na pucharze z Legią (widziałem na żywo bo chciałem zobaczyć Legię)? Jak można lubić drużynę której w dużej części kibicują bandyci? Można jedynie ją znienawidzić co Łomżanie zrobili , Suwałki też się poznały. Niestety taka jest prawda. A musisz wiedzieć , że na I ligę jesteście za słabi , co wykazały też sparringi z naszym ŁKS-em i nie tylko. Myślę , że wspomnisz moje słowa na koniec rundy wiosennej.

pijta fanta bądz bamboocha

BTW : Temat z dupy (_o_)

Uderzenie lawiny w Rybnie! :)
http://video.google.com/videoplay?docid=4413492522284037793&q=Rybno

Niedziela (piękne tam widoczki są):

Wtorek:

dwadzieścia lat temu jeździłem na nartach po raz drugi w życiu - skończyło się połamaniem nogi w kolanie

w niedzielę przełamałem "potwora", a wtorek zrobiłem powtórkę i nic mi się nie stało...

...jak ten stok będzie już dla mnie za mały dam znać - ale na razie się nie zanosi! :D

Do autochton:
Owszem wyniki sparingów nie napawają optymizmem, ale pamiętaj, że to mecze o pietruszkę. W poprzedniej rundzie Jagiellonia wygrywała także z pierwszoligowcami w Pucharze Polski (dwukrotnie z Górnikiem Łęczna i raz z Polonią Warszawa). Poza tym nie wiemy jeszcze jak będzie wyglądał skład Jagi w przypadku awansu.
A oceniając kibiców Jagi nie stosuj uogólnień. Nie wszyscy fani Jagiellonii to huligani. Podobnie jest w przypadku kibiców ŁKS Łomża.

w latach 80 w zyciu o takich sklepach nie slyszalam
moze by sie nie zmeczyl gdyby zadbal tez o nauke ortografii swego syna
peter moze ty nie o tej epoce piszesz

a'propos swojej wczesniejszej wypowiedzi, fajne byly komedie i seriale /np. nieziemskie Alternatywy 4/

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org