Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Warszawa da się lubić ha ha ha |
Tak, widziałam na kuriach piękny mały domek, ale w dużym ogródkiem, garażami, ludzie są w Stanach, a komuś odstępują za 100zł miesięcznie... Czyli można, tylko trzeba dobrze szukać. Też współczuję... sama mieszkałam z niedoszłą teściową... potwór w ludzkiej skórze:P Powodzenia, a nuż się uda;) też chciałabym wyrwać gdzieś "na swoje"...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Warszawa da się lubić ha ha ha |
mam pytanie . jak to jest . rok temu kupiłam aparat fotograficzny i po dwoch miesiącach zepsół sie, dałam do naprawy i naprawili go . teraz w maju znowu to samo sie zrobilo i znow dałam na gwarancje no i ządałam zwrotu pieniedzy za to albo wymane aparatu. uznali to ze dało sie naprawic naprawili i jak przyszłam odebrac z gwarancji to ekran mygał tak jakby drgał.. powiedziałam zeby cos z tym zrobili ze przed gwarancją tego nie bylo.. facet mi powiedział ze mogą to wysłac jeszcze raz na gwarancje ale ze koszt bedzie kosztowal od 15 do 20 zl i mam na to dwoch swiadkow ze tak mowil a teraz do mnie dzwonią z gdańska i informują ze tak ma byc takie drganie i ze koszt tej wysyłki z powrotem do media ekspert kosztuje 50 zl a teraz zadzwonilam i powiedzieli mi ze 80 zl.. jakie to oszusty są.. co z tym zrobic ? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a jednak:)
|
|
Ooou, a ja Ciebie nie :( ktośiek
|
|
a to nie szkodzi:) ważne za ja Ciebie ale w życiu bys się nie domyśliła kim jestem:D
|
|
Autor: maruda (---.113.introlan.pl) Data: 16-08-12 22:10 No to sobie podjedziemy do Kozik na grzyby jak za starych dobrych czasów:):) Nie podjedziesz marudo na grzybki bo pociąg będzie cały pełny miłośników kolei. A ja nim właśnie będę jechał ;) .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |