Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejne głosy. |
napisz cos o sobie ,wyglad wiek , to moze podesle CI jakąs swoja kolezankę , mam ich sporo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejne głosy. |
A jak się nie ma to czy problemem byłoby pójście samemu?
|
|
jaka zazdrosc? piosenki sa do dupy i tyle! a z nai niech sie dzieje co chce!
|
|
No więc chodzi mi o jeden pokój, z kuchnią i łazienką i podstawowym wyposażeniem ...
|
|
chcę informacji jak najbardziej :) No i za jakże skuteczną motywację :D
|
|
A może trzeba wymienić wkład????????znajdujący się między kierownicą ,a fotelem.
|
|
co chciał , co chciał !!!!! siuru jeden , jego wybór... skoro już zdecydował to miał drzewo, most itp a nie auto z przeciwnej strony!!!!! i nie strasz baranie bo się naprawdę spotkamy i dołączysz do kolegi rudy błazen z druhem
|
|
Piosenki to rzecz gustu już wyjaśnione to zostało... a zazdrość to chodzi,że dziewczyna się wybiła zaistniała ,zarabia dobrą kasę! i dużo łomżyniaków tego nie może przeboleć ,że oni tak nie mają ! Promocja chociażby taka,że wypowiada się o Łomży ludzie słyszą skąd jest i dużo osób z czystej ciekawości sprawdzi gdzie ta Łomża się znajduję i w ogóle pozna takie miasto z nazwy, bo dużo osób nawet nazwy naszego miasta nie słyszało,więc trzeba od tego zacząć,aby móc robić w jakikolwiek inny sposób promocję miasta.
|
|
a na czyje wesele ?
|
|
Ja pytam tak ogólnie, bo nie mam w tym temacie dużego doświadczenia:)
|
|
niestety, spóźniłam się, ale dziękuję za pomoc ;)
|
|
Masakra. Administracja ..? Nawet po tym pracy nie ma. Jeszcze w Żaku :D Chyba sama siebie będziesz administrować ;D Ha. Tak jak zarządzanie, sami sobą zarządzają :P
|
|
mistake i ja też idziemy na ps :) także jest nas już 4 os :D Kasia..
|
|
dajcie juz spokoj z tym tematem ludzie!!! a ty paradox za duzo juz napisles w poprzednim watku, zastanow sie zanim cokolwiek jeszcze napiszesz.. "i nie strasz baranie bo się naprawdę spotkamy i dołączysz do kolegi" a za to wroobel moze cie smialo pozwac do sadu.. a jesli nie on to ja. obiecuje ci to. Czasu nikt nie cofnie. Temat niech bedzie zamkniety. facmen
|
|
hahahaha ale ty masz chłopie fantazje i z tą zazdrościa i z tą promocja :) Pierwsza i najwarzniejsza rzecz:) Tych piosenek słucha tylko napalona dzieciarnia :) Druga rzecz :) Gó.wno mnie obchodzą jej zarobki :) A trzecia rzecz :) Ci co jej słuchaja maja w du.pie to miasto i to że ona z niego pochodzi :) Gwarantuje ci że nawet pies z kulawa nogą tutaj nie zajrzy z tego powodu :) Kasia..
|
|
|
Kto pisze się na czwartek na spotkanie piwnie-integracyjne? :D:D
|
|
Dokładnie chodzi mi o jakiś fajny kolor np '' Turkusowy ,, ; d wiecie gdzie kupie ? ( prócz allegro ) facmen
|
|
Ty " bezkomentarza" obiecujesz czy straszysz ??? jutro rwij na komisariat i zgłoś doniesienie albo zadzwoń 112 . rudy błazen z druhem
|
|
|
|
Ja to powiem tak: wy sie cieszcie ze nie jestescie u Afgana .Jak on nie wie za co babie wpier..........ić To ONA bedzie wiedziała!!!! tyle w temacie
|
|
Powiedz jeszcze w jakim jestes wieku, żeby za młode lub za stare się nie dobijały :D
|
|
To nie to było... :P http://www.youtube.com/watch?v=QOowQeKyNkQ „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
: Asiula2804 zaoragnęła byc celebrytką i osobiste brudy rostrząsac na forum, ogarnij sie babo, jak nie umiesz chlopa przy sobie przytrzymac ,to szuka wrazen gdzie popadnie
|
|
fordeo nie usprawiedliwiaj facetów... facet jak ma okazję to i tak na bok pójdzie!
|
|
z kim pójdzie,z babą!!
|
|
Ja jeszcze nie dostałam potwierdzenia :O może po niedzieli przyjdzie.
|
|
niunia zapytaj prosze to dla mnie takie wazne..
|
|
I to wielkie przegięcie. Ludzie chyba raty w banku spłacają tymi odstępnymi bo ceny KOSMOS
|
|
Dokładnie, ja też mam kilka podręczników zwłaszcza do ZSMiO - większość nowe nieużywane.
|
|
Nie mój typ muzyki, ale gratuluje jej i życzę najlepszego;) wydaje sie być skromna, fajna dziewczyna.
|
|
czemu ten wątek umilkł? :( rudy błazen z druhem
|
|
jakieś 100 m dalej, na tej samej ulicy jest przecież taka półkula z ogródkiem, tam jest ok;) Kasia..
|
|
w księgarni na Krótkiej
|
|
jak czytam takie rzeczy jestem w wielkim SZOKU
|
|
jak na razie to w tym temacie na pracę socjalną zgłosiły się same kobietki :P
|
|
Mi smakują desery w złotym smoku, są rewelacyjne!! Zresztą zawsze biorę tam łódeczki rybne i też bardzo mi smakują. Za to zdecydowanie odradzam "Restaurację" AROMA. Dno, kelnerka tragiczna- zero kultury, niedobre jedzenie i przede wszystkim drogo. Można dać dobre pieniądze, ale za dobre jedzenie. Niestety, była tam pierwszy raz i nigdy więcej.
|
|
Bistro przy BP polecam:) tam są od 12zł obiady,wszystko pichcą sami, sama tam się stołuję i wiem. Kasia..
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |