Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
histeria pazernego polskiego rolnika. |
mam podbramkowa sytuacje. nie chce mieszkac u tesciow a maz pracuje w piatnicy byloby luksio. trace nadzieje juz normalnie. w lomzy jest strasznie drogo. dzwonilam dzis go pani z ogloszenia o m2 - chciala 750odstepnego w glowie sie nie miesci. ludziom z lomzynskimi zarobkami ciezko sie utrzymac w tak drogich mieszkanich do tego czynsz rachunki i utrzymac tez sie trzeba caly miesiac... pod miastem jest taniej poza tym pod miastem to nie w miescie dla dzieci lepiej.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: histeria pazernego polskiego rolnika. |
w blaszaku jest jeszcze sklkep rybny ale tam bardziej salatki sledzie wedzone ryby itp i filety
|
|
dzieki bede czekac na odpowiedz :* to dla mnie bardzo wazne....
|
|
Oooo super :) teraz i ja czekam :) Mam nadzieję, że jutro już będę mogła się cieszyć tym papierkiem :D
|
|
do mnie też już dotarło przed chwilą:)
|
|
aha z elektryką to Pana Wojtka na Kraskę udaj się....musisz wjechać z ulicy Poznańskiej na Kraskę i skręcić po około kilometrze w lewą.... jest to drugie skrzyżowanie....aż za DHL i szybami na Krasce
|
|
Treść jest ukryta
|
|
daj spokoj sama sobie wspolczuje. no ta baba mnie powalila. u innych czynsz z odstepnym wychodzi okolo 900zl dlatego szukam mieszkania oficyny badz domu nawet z oddzielnym wejsciem za same rachunki badz czynsz i rachunki
|
|
o kolega sie sfrustrowal bo nie siega umyslem ponad szkole podstawowa... zrozumiala i zdrowa reakcja ;)
|
|
Widzę, że podbijasz temat - skoro nikt nic nie wie - może zapytaj w którejś siłowni? Albo wskażą Ci sklep, albo sprowadzą...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |