Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie jest prokurator generalny..?! |
a wez zadzown
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie jest prokurator generalny..?! |
Ludzie PKS nie mają na nowy tabor paliwo płace dla kierowców,a wynadrodzenie członków rn 3,5 tys.zł,zmniejsza się na 2,5 tys zł-za co za jedno ,a może i wcale spotkanie na miesiąc.Uważam,że wystarczyłoby 500 góra 600zł,a może w ogóle pogonić to bractwo,a na stanowisko szefa zatrudnić chłopa z jajami.
|
|
Ma dwa lata,do schroniska w Łomży trafił kilka miesięcy temu.Chudy,wystraszony z sznurkiem na szyi.Okazał się cudownym psem,spokojnym,łagodnym,ogromnym pieszczochem.Jest mało szczekliwy,pomimo swej wielkości nadaje się do mieszkania. Potrzebuje odpowiedzialnego właściciela i kochającego domu. Jest wykastrowany i zaszczepiony. [IMG]http://i46.tinypic.com/bhalbm.jpg[/IMG
|
|
ja fajnego mam zarezerwowanego no zajebisty jest taki maly najfajniejszy
|
|
Retro - wołowina w whiskey z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
byłem patrzyłem otwarty
|
|
Zapraszam na mszę na godz 15 i na 18. Będzie o zejściu ducha świętego.
|
|
ja zaraz ide zobaczyc czy otwarty czy nie i zjem sobie kanapke jak bedzie otwarty hahahhahahahahahhahahahhahahahahahahahahahhahahahaha
|
|
Treść jest ukryta
|
|
czy otwarty jest dziś basen na 10 ? I czy otwarte są jakieś bary ? Np piwiarnia ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |