Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skrajna ideologia zamiast walki z przemocą! Ordo Iuris obala tezy obrońców konwencji stambulskiej |
te pytania skierujcie sami do siebie. Młode pokolenia nie powstaja przez pączkowanie czy tez przywozi się je z księzyca. To wy je rodzicie , wychowujecie i kształtujecie. To co macie stworzyliscie na swój obraz i podobieństwo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skrajna ideologia zamiast walki z przemocą! Ordo Iuris obala tezy obrońców konwencji stambulskiej |
martuchnam to bardzo dobrze, ale niestety rodziców takich jak Ty jest coraz mniej bo nie kontroluja swoich dzieci....co jakiś czas przechodząc obok placu zabaw z ciekawości posłuchałam rozmów dzieci (średnia wieku 6-13 lat) i ręce mi opadły-wziąć gówniarzy i tyłki przetrzepać aż by pamiętali! Tylu przekleństw i wyzwisk w życiu nie słyszałam! Tylko teraz pytanie skąd oni znają się tak na tym?
|
|
Re: Skrajna ideologia zamiast walki z przemocą! Ordo Iuris obala tezy obrońców konwencji stambulskiej |
rodzimy show biznes jest szybki. W sytuacji gdy Doda się wypaliła i młodziez bkiem patrzy na jej piosenki nie ma nikogo ciekawego na horyzoncie nia ma zarobku czyli kasy. Tak więc taka Jula z ilomaś tam otwarciami w necie to skarb czyli złote runo dla takich cwaniaków z show biznesu. Tylko głupek by pozostawił taką okazję , kasę trzeba kosić gdzie się da . Nie wazne ,ze z emisja głosy marnie, że czasami nie te dzwieki wydaje co trzeba. Ważne ,że młodzi to łykają a jak łykaja to kupią. Tak więc szybkciutko porawia się technicznie to co nie jest do przyjecia i mamy więc nowa płytę. Posłuchamy więc i ocenimy.
|
|
Ja zaczynam filologię angielską, wie ktoś jak jest z rozpoczęciem roku ?:)
|
|
ona91 ale masz argumenty..wychodzi na no ze Jula dopuściła się strasznej zbrodni bo..robi coś w czym Twoim zdaniem się nie odnajduje..:D A ja jestem przykładem że dałam się tak jakby na to nabrać... dziwne ideologie.. :) A niech sobie pobędzie bodaj rok na scenie i co z tego, nie musi być gwiazdą wielkiego formatu jak np Madonna... Nie długo wy będziecie sławni bo opublikują gdzieś te wasze pełne zawiści wypociny jako "wsparcie" łomżyniaków dla Juli..:) P.S chyba ta twoja praca słabo Cię inspiruje że udzielasz się w tym temacie pisząc te bzdety...
|
|
Nie musisz podpinać przewodu we wzmacniaczu pod AUX.Jest ono uniwersalne,ale nzwet jeśli będzie w tym wypadku działało,to może zniekształcać.Proponuję podpiąć pod gniazdo PHONO lub TAPE (ja mam osobiście pod TAPE i działa ekstra).A w lapku oczywiście pod wyjście słuchawkowe.Miłego słuchania.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |