Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ksiądz podejrzewany o pedofilię. Biskup, zamiast odsunąć duchownego od dzieci, awansował go na proboszcza |
jeżeli chcesz o to walczyć to może powinniście dać sobie troszkę czasu, odpocząć od siebie, rozstańcie się na troszkę i wtedy każde sobie powinno uświadomić sobie, na czym tak naprawdę zależy.jeśli nic się przez ten czas nie zmieni i nadal będziesz myślała o rozstaniu, to być może to najlepsze rozwiązanie. człowiek musi być czasem egoistą, pomyśleć o sobie, aby nie zmarnować swojego życia i przeżyć je w taki sposób jak sam chce, a nie tak jak chcą za niego inni
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ksiądz podejrzewany o pedofilię. Biskup, zamiast odsunąć duchownego od dzieci, awansował go na proboszcza |
sam sobie kupiłem e-papieros jestem zadowolony z niego odkąd go mam nie zapaliłem zwykłego papierosa a wiecej mozesz sie dowiedziec w lobardzie na starym rynku tam sprzedaja e-papierosy i liqlidy
|
|
Re: Ksiądz podejrzewany o pedofilię. Biskup, zamiast odsunąć duchownego od dzieci, awansował go na proboszcza |
Hej, rowniez zaczynam :pielgniarstwo ;)
|
|
Niestety, najbliższy w Białymstoku.
|
|
chodzi ile co miesiąc wam pobiera?
|
|
Ciekawy temat... prawdziwy... A ja napiszę swoje zdanie. Są pewnie ludzie którzy super urządzili swoje posiadłości i chcieliby odzyskać teraz swoje ciężko zarobione pieniądze włożone w wyszykowanie, ale większość to dosłownie za rudery żąda takich pieniędzy... w dodatku nie wolnostojące na dużych, ładnych działkach tylko bliźniaki lub szeregówki postawione na 2,5 ara, bo niby w Łomży po 3.000 za metr to ja za niby swój do remontu 130 metrowy bliźniak wezmę 400.000zł...., ludzie ogarnijcie się, kto niby Wam tyle da ??? Czy ktoś z Was mając takie pieniądzę rozmyślałby wogóle nad zakupem czegoś takiego za ponad 400.000zł ???
|
|
Jak mnie denerwuje takie gadanie!!! To nie organizujmy w Łomży żadnych komercyjnych imprez bo to kosztuje!! Ludzie ogarnijcie się trochę... Samymi piknikami rodzinnymi i imprezami tym podobnymi nie da się żyć. Są tu jeszcze ludzie młodzi.... Chyba lepiej, żeby przyszli na Night Power niż chlali-przepraszam za wyrażenie- pod blokami i robili "na diabła". A ludzie się dziwią, że młodzież stad ucieka do innych miast i już nie chce tu wracać....
|
|
Poczta dzięki z góry jak wykupiłem na 3 miesiące te blachy i ubezpieczenie to chciałbym pojeździć jakbyś napisał do czego niebiescy w razie zatrzymania mogą się doczepić to może coś w tygodniu bym załatwił żeby 3 miechy pojeździć
|
|
na pałe
|
|
A Ty się z choinki urwałeś?? Większość pracodawców tak robi, że co na liście to na liście a reszta do ręki. I jakoś do tej pory US się tym nie zainteresował. Jak zacznie się interesować to pewnie połowa pracowników zostanie bo nie będzie stać na ich utrzymanie.
|
|
Ja polecam Panią Annę Sacharczuk,uczy matematyki w mechaniaku.Niestety nie posiadam do niej numeru,uczyła mnie w technikum i potrafi nauczyć a i całki,różniczki itp według mnie ma w małym paluszku. Poszukaj na necie jakiegoś kontaktu do niej,a jak nie to może w mechaniaku w sekretariacie daliby namiary do niej.
|
|
a ja mam w PKO BP... chyba muszę zmienić...;/
|
|
Ja mogę udzielić korepetycji z matematyki. A oto mój mail effa226@wp.pl
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |