Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Homofobiczne konie i 6 kolorowa tecza co za skandal |
5 zł :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Homofobiczne konie i 6 kolorowa tecza co za skandal |
KB - 0 zł jesli dokonasz 5 płatności kartą w m-cu, 5 zł jeśli tych płatności nie dokonasz
|
|
martuchnam, to sobie kup tą posiadłość... jakiś staroć na kolonii i 30 km dziennie rób do i z pracy...
|
|
właściwie to już od kilku miesięcy:) pieniądze na koncie pojawiają się w ciągu godziny.
|
|
piesek zaginął w czerwcu przy ul. Sikorskiego myślę że ktoś go sobie przywłaszczył jeśli ten ktoś to przeczyta to proszę o kontakt ja zapłacę za pieska duże pieniądze naprawdę.Proszę wszytkich o pomoc może sąsiad lub znajoma w tym czasie nabyła psiaka podobnego do tego ze zdjęcia to proszę o kontakt 501320778 wysoka nagroda pieniężna jeśli piesek się znajdzie musi gdzieś być jestem pewna
|
|
Jeszcze nie wiem czy pojadę . Będę wiedział juro rano a wyjazd byłby o godz. 14.00 i będzie jedno miejsce
|
|
1zl
|
|
A co ten facet wyrabia z ludźmi..??
|
|
wkładasz kartę i potem można wpłacać, używam polecam
|
|
Po pierwsze, nie każdego interesują wyścigi, po drugie - najwięcej jak zawsze mają do powiedzenia ci, którzy nie zarabiają, więc nie płacą podatków. Oczywiście rodzice płacą, ale cóż. W mieście brakuje na wszystko, wg mnie te 6 tysięcy można było dorzucić do ŁKSu - chociażby.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |