poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
„Koronawirus. Fałszywy alarm? Liczby, konkrety, konteksty”. Już wkrótce polska premiera bestselleru

Nie koniecznie uwagę na siebie zwrócić,bo czasami robimy coś tylko dla siebie.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: „Koronawirus. Fałszywy alarm? Liczby, konkrety, konteksty”. Już wkrótce polska premiera bestselleru

omania masz rację :)

ja nie pytam was o wasze opinie bo mam na nie wyjeba.ne tylko to co w temacie prosze :)))

a ty maruda WYPIERD.ALAJ Z MOJEGO PROFILU niektorzy mają 30 lat i mają rozum 15 latka, a nie ktorzy mając lat 15 już mają rozum 30 latka :)
wiek to tylko liczba

takze wiesz... :)

Re: „Koronawirus. Fałszywy alarm? Liczby, konkrety, konteksty”. Już wkrótce polska premiera bestselleru

jeśli nie widzi się wspólnej przyszłości z osobą z którą się jest to nie widzę sensu dalej trwania w tym związku. zamęczycie się nawzajem. to fakt, że życie i problemy to ciągła nauka, próby zmagania się z przeciwnościami. ale też nie polega ono wyłącznie na cierpieniu. jest za krótkie.
ale każdy z nas sam podejmuje własne wybory. więc zastanów się czy chcesz być z kimś kogo kochasz i cierpieć, żyć w związku który jest i tak pod znakiem zapytania
czy zakończyć obecny związek, przeboleć i postarać się żyć dalej. wcześniej czy później wszystko się ułoży i zrozumiesz, że postąpiłaś właściwie.

Polecam książkę Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Venus, wszystko zrozumiesz

_maly_ z marudą weśta się ogarnijta wreszcie!!!!!! załuszt klab zlamanych serc i tam udzielajta pomocy.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org