Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„Koronawirus. Fałszywy alarm? Liczby, konkrety, konteksty”. Już wkrótce polska premiera bestselleru |
Nie koniecznie uwagę na siebie zwrócić,bo czasami robimy coś tylko dla siebie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „Koronawirus. Fałszywy alarm? Liczby, konkrety, konteksty”. Już wkrótce polska premiera bestselleru |
omania masz rację :) ja nie pytam was o wasze opinie bo mam na nie wyjeba.ne tylko to co w temacie prosze :))) a ty maruda WYPIERD.ALAJ Z MOJEGO PROFILU niektorzy mają 30 lat i mają rozum 15 latka, a nie ktorzy mając lat 15 już mają rozum 30 latka :) wiek to tylko liczba takze wiesz... :)
|
|
Re: „Koronawirus. Fałszywy alarm? Liczby, konkrety, konteksty”. Już wkrótce polska premiera bestselleru |
jeśli nie widzi się wspólnej przyszłości z osobą z którą się jest to nie widzę sensu dalej trwania w tym związku. zamęczycie się nawzajem. to fakt, że życie i problemy to ciągła nauka, próby zmagania się z przeciwnościami. ale też nie polega ono wyłącznie na cierpieniu. jest za krótkie. ale każdy z nas sam podejmuje własne wybory. więc zastanów się czy chcesz być z kimś kogo kochasz i cierpieć, żyć w związku który jest i tak pod znakiem zapytania czy zakończyć obecny związek, przeboleć i postarać się żyć dalej. wcześniej czy później wszystko się ułoży i zrozumiesz, że postąpiłaś właściwie.
|
|
Polecam książkę Mężczyźni są z Marsa a kobiety z Venus, wszystko zrozumiesz
|
|
_maly_ z marudą weśta się ogarnijta wreszcie!!!!!! załuszt klab zlamanych serc i tam udzielajta pomocy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |