Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
\"Zaczyna się czyste szaleństwo\" |
Również szukam mieszkania w dobrym stanie i najlepiej umeblowanego :) Ale znając życie to do października wszystkie oferty będą pozajmowane ;/
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: \\\"Zaczyna się czyste szaleństwo\\\" |
to zależy, mniej więcej od tygodnia nawet do 3 tygodni. Na tej stronie możesz sprawdzić czy twoje prawko jest do odebrania https://www.kierowca.pwpw.pl/
|
|
razac-Ty wez koło i pier... się w czoło!!!:))Bądz pierwszą osobą i lecz się swoim sposobem i zobaczysz jak długo pociągniesz!:)) rudy błazen z druhem
|
|
ostatnio widziałem nawet mercedesa S-klasy i wszedł spokojnie w te miejsce wiec myśle ze nie jest najgorzej.
|
|
biess(pieczny) udała ci sie ta wstawka :-) myślę że w Łomży też są ludzie kochający swoje zwierzęta i opiekują sie nimi jak należy. Szkolenie dla psa jest formą pracy i zabawy, psy też potrzebują rozrywek i zmian miejsca spacerów, Ale znam i takich którzy wyprowadzają psa przez lata w to samo miejsce i tylko i wyłącznie żeby załatwiły swoją potrzebę, Takiego psa łatwo rozpoznać po tym jak idzie leniwie często odwleka załatwienie się po to aby dłużej być na dworze. ***** ***
|
|
Witam może ktoś wie gdzie moge wypożyczyć lub ewentualnie zakupić taki stelaż na tort weselny http://imageshack.us/photo/my-images/594/karetaikonie.jpg/
|
|
To prawda, zapomniałam o tym CXRSa1 :). A skupiam się głównie na, moim zdaniem, klasykach muzyki. Mówię tu oczywiście o Guns 'n Roses, Fletwood Mac, Pink Floyd, Dire Staits, ostatnio zaciekawiła mnie również Lana Del Rey, zaskakuje mnie swoją odmiennością od dzisiejszych hitów, a jednak jest jak mówisz "na topie". :)
|
|
Skoro gdzieś musiałaś i nie wymagasz zdobycia dużej wiedzy, to raczej dobry wybór :)
|
|
Ja szukam!!!!!!:D i najchętniej pod samym PWSIiP haha ;P
|
|
Jest sporo ogłoszeń, więc myślę, że raczej problemu nie będzie ze znalezieniem pokoju/stancji. Jaki kierunek studiów?:)
|
|
Rondo:) Od kiedy to w szkołach systemu zaocznego lub wieczorowego zadobywa się ogrom wiedzy? Po to chodzi się do takiej szkoły żeby miec papierek. Kto chciał zdobyć wiedzę poszedł do normalnego dziennego LO :) A tutaj ? Tutaj potrzebne jest jakies minimum do zdania egzaminu i to wszystko :):)
|
|
praca socjalna. wiem, ale chodzi też trochę o koszty i najlepiej by mi było wynająć z kimś :)
|
|
Z kolei na stronce uczelni wyczytałam,że opłatę trzeba wnieść do 14 dni po otrzymaniu informacji o przyjęciu na studia... I sama już nie wiem:D
|
|
Czyli że szkoła jest ok:):) Zapisujcie się gimnazjalne niedouki :):) Nie trzeba codziennie po kilka godzin gnić w ławkach a i z lekcji coś tam zawsze do egzaminu zapamiętacie :):):) ***** ***
|
|
ja tez zaczynam:)
|
|
Też o tym myślałam i chyba zrobię to w poniedziałek;)
|
|
to odezwij się do mnie, jeśli możesz, gg 10958741 :)
|
|
Generalnie panuje tam mila atmosfera,, przynajmniej mi sie taki rok trafil. Wiekszosc (nie wszyscy ;)) wykladowcow/cwiczeniowcow jest wporzadku. Moze sobie jakies spotkanie zorganizujcie :) Chodzic na wyklady i cwiczenia, nic nie opuszczac to dacie rade. Powodzenia. rudy błazen z druhem
|
|
już swoje zdanie wyraziłam na sobie przetestowalam nie żałuje :)
|
|
504074953 pan Marian hodowla Magna z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Co do spotkania to proponuję przyszły weekend. Miejsce dowolne.
|
|
mistake, daj namiar do siebie gg lub mail, moge CI pomóc w sprawie stancji blisko PWSIiP
|
|
No jak jezdzisz polonezem z przyczepka to i owszem ze sie nie zmiescisz. A tak miedzy nami : wyluzuj gosciu.!
|
|
starostwo powiatowe miesci sie na ul szosa zambrowska 1/26 a nie jak napisal ktos ul nowa tam tylko krus jest
|
|
Dlatego napisałam, że mnie zaciekawiła, nie zauroczyła ;). Przyznasz, że wyróżnia się spośród tego całego techno- popu. Muszę napisać, że bardzo dobry wybór Twojej playlisty :). Ja jednak wolę coś mocniejszego, do tego typu muzyki potrzebuję specyficznego nastroju. Dzisiaj spędzam dzień przy Pendulum i The Prodigy. Pozdrawiam Cię CXRSa1. :)
|
|
Andrzeju ja sam jestem technikiem weterynarii i wiem jak obchodzić się ze zwierzętami. Jednak ten labrador jest mojego brata, którego widziałeś i on ma własne metody wychowawcze. Dostał dopiero trzeci raz bo trzeci raz uciekł mimo że nie powinien. Myślę, że nie odbije się to piętnem na jego psychice bo to jest sporadyczne.
|
|
Muszę się pożalić, bo nie mam już sił. Jestem z moją poślubioną połówką już ponad trzy lata. Jest mi bardzo ciężko, bo od dłuższego czasu nie układa się nam. Ciągle obiecuje poprawę, ale to tylko gadanie, bo nie ma tego efektów. Kocham moja połówkę, ale strasznie mączę się niespełnionymi obietnicami. Czuje się samotna w związku,w którym tylko ja ciągle o wszystko muszę zabiegać. Jednego dnia mówi, że kocha drugiego dnia wszystko niszczy. Jak można wierzyć. czy taki związek ma sens. czekanie na coś co nigdy nie nadejdzie. Jak zostawić gdy się kocha pomimo wszystko. Dlaczego ludzie mówią ze kochają a drugiego dnia ranią tak mocno, że aż łzy cisną się do oczu.
|
|
Proza życia :):) Nikt nie obiecywał, że będzie lekko, łatwo i przyjemnie:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
ja też :D
|
|
Aha no i mam do Łomży spory kawałek, więc to kolejne "utrudnienie" ;P
|
|
a może jeszcze tydzień do przodu ? powiedzmy 16 - czwartek ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |