poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
rałau czaskoski w przyszłym rządzie PełO ma zostać ministrem ochrony środowiska

"Przedsiębiorcy i handlowcy" pożal się boże ze Starówki niech załatwią, żeby sąd skazywał na zakupy u nich za karę. Razem z urzędnikami pozastawiali swoimi furami wszystkie parkingi a klienci powinni pieszo do nich pielgrzymować, najlepiej na kolanach. Po zmianie kierunku ruchu na Dwornej wszyscy, którzy chcą zmniejszyć swoje punkty za wykroczenia będą musieli zajechać do baru na Farną.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: rałau czaskoski w przyszłym rządzie PełO ma zostać ministrem ochrony środowiska

Bo na obecną chwilę musiałam się zapisać gdzieś ,ale też nie wymagam ,że dużo wyniosę z tej szkoły. Ale coś robić trzeba lepsze póki to niż nic.

Re: rałau czaskoski w przyszłym rządzie PełO ma zostać ministrem ochrony środowiska

No to rzeczywiście nie da rady, noc na lotnisku to nie jest dobre rozwiązanie :) Masakra teraz z tym dojazdem do Modlina. I nic nie zanosi się na poprawę :( żadna linia nie puszcza autobusu w najbliższej przyszłości.

Cześć. Zaczyna ktoś naukę od tego roku na PWSiP? Jak nastroje? Może jakaś mała integracja?

wydaje mi się ze passat jest dłuższy od corsy
chociaż mogę się mylić

tak, zaczyna :) A jaki kierunek ?

tak :)

kierunek informatyka

Może ktoś z Was wie o co chodzi z opłatą za legitymację i indeks? W dziekanacie usłyszałam tylko, że dowiem się później, kiedy już przyjmą mnie na studia...no i nadal nic nie wiem:)

No jasne, ja też chciałabym wynająć coś z kimś..:)

a na jaki kierunek się wybierasz ? Może wato byłoby się zmówić na temat mieszkania, co o tym sądzisz ?:D

Załatw sobie prenumeratę? Najlepsze rozwiązanie jak nie ma nigdzie.

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org