Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
- Co Pan będzie robił pojutrze o 18.00?? Sławomir Neumann - Nie wiem - Bo może wpadłby Pan na most w Tczewie, odbędzie się wielkie powitanie fali Nowej Solidarności, która przypłynie z Warszawy |
re: P@wcio Tak teraz np ja jadąc do biedronki muszę robić koło, a nie jak dotychczas tylko z górki. Żal poeazja .... Za to wracając nie będziesz robił kółka tylko potniesz z siatami prosto do domu :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: - Co Pan będzie robił pojutrze o 18.00?? Sławomir Neumann - Nie wiem - Bo może wpadłby Pan na most w Tczewie, odbędzie się wielkie powitanie fali Nowej Solidarności, która przypłynie z Warszawy |
4 lata
|
|
Re: - Co Pan będzie robił pojutrze o 18.00?? Sławomir Neumann - Nie wiem - Bo może wpadłby Pan na most w Tczewie, odbędzie się wielkie powitanie fali Nowej Solidarności, która przypłynie z Warszawy |
Wydział komunikacji ,adekwatny do miejsca zamieszkania, jesli jestes z Łomzy, to w ratuszu na Starym Rynku, a jesli mieszkasz w okolicznych wioskach to Starostwo Powiatowe, dawny Urząd Wojewodzki ul Nowa.
|
|
Masakra ...
|
|
To fakt, ordynator za miły nie jest. Ale chyba lepiej, jeśli pójdziesz do niego wcześniej i będziesz wiedziała na czym stoisz, niż miałbyś się w trakcie porodu stresować, czy Ci tę cesarkę zrobią czy nie. Choć metoda "z zaskoczenia", czyli pokazanie zaświadczenia w trakcie porodu też chyba nie jest złą opcją :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |