Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Chodzenie do kościoła jest bezpieczne, stwierdzili naukowcy |
Mam pytanie gdzie w Łomży kupie wódkę prezydent Proszę bez głupich odpowiedzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Chodzenie do kościoła jest bezpieczne, stwierdzili naukowcy |
dziękujemy za informacje szukaliśmy go całą noc własnie po niego ruszamy!
|
|
korzystałam, nie polecam, nie daj się nabrać szczególnie na leczenie zębów u dzieci bez wiercenia żelem
|
|
Może "Alkohole świata" - al. Piłsudskiego 79
|
|
Mam pytanie , a co na tej starówce ? nic nie ma nawet jak by autostrade by zbudowali na stary rynek to nikt tam by nie zaglądał ! ktoś nie ma pojęcia o drogach i ruchu drogowym tak samo pozwalając na modernizacje dróg na których co kilka metrów będą sygnalizacje świetlne !?
|
|
tak tak oczywiście , słucham dalszych opinii:>
|
|
Nagle wielcy fani się obudzili, którzy ujawnili się dopiero po jej 1-szej piosence w radiu. Nie wiem, nie interesuje mnie to, bo nie jestem jej fanem ani nie jaram się piosenkami o tym co ktoś wspomniał wyżej - niespełnionej miłości i etc.
|
|
Dokładnie tak. Pies odebrał łomot jako karę za to, że się ucieszył na widok swojego pana....
|
|
Poczta123 widzę że masz pojęcie ale zapytam kupiłem na litwie w środę auto kupiłem czerwone blachy i ubezpieczenie na 3 miesiące gdyby w aucie coś poważnego padło to chciałbym go opchnąć mogę przez te 3 miesiące jeździć nim i np. po 2 miesiącach go zarejestrować i w urzędzie niebędą robić jakiś problemów że za późno jakiś papier im przyniosłem bo na 3 miechy zapłaciłem za blachy i ubezpieczenie 120zł rozsądna cena na litwie więc chciałem go przetestować ale myślę że go zostawie bo autko jest ok ale chciałem go przerejestrować w październiku domyślam się że tym się zajmujesz i znasz wszystki obejścia facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |