wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
A w Warszawce znów poszło z rury.

cześć maruda

u mnie wszystko oki, pogoda ładna to i często nad wodą siedzę,

Ja będę na pewno ze swoim "przystojniakiem" ;-) dobrze mieć fajnego psa , a jeszcze lepiej jak odpowiednio będzie ułożony.

Za jakiś czas wszystko wróci do normy, skończą się letnie wyjazdy

Pozdrawiam i do zobaczenia na tym spotkaniu, hm tylko skąd będę wiedział że Ty to Ty he he

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: A w Warszawce znów poszło z rury.

niedaleko łomzy to nie ma szans ,ja kupywałam za olsztynem w radosławowie ,wejdz w goole i posprawdzaj.

Ja tam bym byl za ! Tylko watpie zeby znalazl sie sponsor na takie cos, stroje kaski ochraniacze to wszystko kosztuje. Treninigi i miejsce do trenowania, trenera tez trzeba oplacic. Watpliwa sprawa i dluga droga do przebycia w tym kierunku. Pomysl fajny jak najbardziej ale watpie zeby bez sponsora ktos chcial wylozyc na to wszystko tylko po to zeby po jakims czasie dowiedziec sie ze **** z tego. No ale powodzenia oby sie udalo to sam z checia sie zapisze na treningi:)) Piss

witam,

jakieś 2 msc temu sprzedałam w Łomży 2 blistry baterii słuchowych 312 pakowane po 8szt. Odebrała sympatyczna Pani :)

Jeżeli to o mnie chodzi - to obecnie mam te baterie słuchowe tj 312 pakowane po 8szt cena 16,90 zł za blister(czyli za 8 szt).

Proszę dzwonić 660143434

Pozdrawiam
Ewa Radoła, RaDEV, nick Radolka

maruda
nie ma sprawy w końcu robię to dla nas wszystkich bo dobrze ułożone psy stwarzają mniej kłopotów i są bezpieczniejsze dla otoczenia.
Choć uważam ze zawsze jeśli coś się wydarzy pomiędzy człowiekiem a psem to wina w większości przypadków leży po stronie człowieka

Prawda saguaro.
Pies jest jak małe dziecko, kiedy rodzice i opiekunowie niczego jego nie nauczą to wyrasta z tego bestia:)

„Prawda jest największym wrogiem państwa.“
Joseph Goebbels.

Plakatówką sobie namaluj i też będzie ładnie wyglądało:)

mario

bez znajomości pracy nie ma

damy rade marudo ja będę na pewno , i na pewno mój pies przykuje twoją uwagę, ale spokojnie nie ma kąśliwego charakteru jak patrzący inaczej, chyba wiesz kogo mam na myśli

gdyby wpisali się tu wszyscy poszukujący pracy to serwery 4lomza nie wytrzymały by tego,

Witam :) Czy jest ktoś, (chodzi mi głównie o pleć piękną) kto ma stancję w Łomży i szuka współlokatorki lub szuka mieszkania/ pokoju do wynajęcia ? Można by się jakoś zmówić :D

Poszukuję opiekunki do starszej osoby z zamieszkaniem! Pilne! Kwestia płacy i dni wolne do uzgodnienia.

wszystko po 5 zł też są :) i cena dobra :)

Witam,ma ktos nr telefonu do pana Leszka z Konarzyc, który przewozi osoby do Niemiec? bede wdzieczna za szybka odpowiedz.Pozdrawiam

Witam.
A czy można byłoby dochodzić do osoby chorej na kilka godzin, a nie z zamieszkaniem?

Valles jesteś gayem Twój post o tym świadczy a skąd to wiem bo tu na forum jeden stosował chamsko retoryke i nie był zbyt uprzejmy wobec kobiet. toleróje miejszości seksualne ale nie cierpie Biedronia nie za to że jest gayem ale w jaki sposób narzuca swe zdanie i swój światopoglad.

a przy czym tam jest praca?

Obelix,a to co masz za pieska?

Obi :)

Wiem wiem :)
Ciekawe czy jego pupil też spogląda takim samym wzrokiem :)

Omania :)
Obiego pupil to prawdziwy przystojniak :)
Przyjdź na spotkanie to poznasz:)

My zamówiliśmy meble przez internet z domdrewna. Było kilka dni opóźnienia, ale za to fachowe wykonanie, ciekawa forma. Dostaliśmy meble gotowe, wstawione przez pracowników do mieszkania a cena przyzwoita jak na meble z litego drewna. Mineło już kilka lat a one nadal wyglądają jak nowe, podobają się naszym gościom Żona wybrała kolor bielony. Pozdrawiam

Pepco :) Nie wiem o jaki konkretnie rozmiar chodzi, ale wydaje mi się, że widziałam antyramy do rozmiaru A3.

a propo psów :) poczytajcie http://www.fejsik.pl/Rekordowe-zdjecie-na-Facebooku-Ponad-260-tysiecy-lajkow-a3569

Buhhehe znawcy , akcyzy nie liczy się od tego co jest na fakturze możesz sobie napisać i 5 euro i tak będą brali wartość z euroTax-u a nie z faktury +/-10%, po drugie nawet jeżeli przekroczysz miesiąc termin od zakupu to liczy się czas przekroczenia granicy.A że już nie ma granicy z DE to piszesz oświadczenie (wzór w necie) że przekroczyłeś granicę 2 dni temu i po temacie po hu..... kombinować z przepisywaniem lipnych umów

saguaro napisał(a):

> w takim wieku nie powinno podejmować sie takich decyzji (na całe życie) mama i tata nie mówili nic o tym. Pożyj jeszcze troszkę i w tedy zdecyduj,

tatuaż z henny jest na 2 tygodnie... nie na całe życie

Czy ta osoba starsza jest chodząca, co dolega i czy można zabrać do swojego domu pod łomżą, opiekowali by się moi rodzice 70 i 77 lat. Mama choruje na serce, tata zupełnie zdrowy.

oceniać powinni krytycy i znawcy tematu, słuchacze mogą słuchać albo nie i tyle.

"Zmiana zostanie wprowadzona na prośbę przedsiębiorców prowadzących działalność w rejonie Starówki. Wielokrotnie apelowali o taką modyfikację argumentując, że przyciągnie ona do tej właśnie części miasta większą liczbę mieszkańców i turystów"

Głupszej przyczyny nie mieli ?

facmen

nie daj się zwieść pozorom dobry stiuk ładnie położony kosztuje a fachowca łatwo poznać po tym jak zaproponuje Ci tani materiał magnata czy innej słabej firmy taki stiuk każdy położy jak na yotube obejrzy film w Łomży znam niewielu ludzi co kładą takie rzeczy zadzwoń pod 798745184 pan ma namiary na gości co to robią i maja papiery na to.

Kama, to zależy. Ja też mam porównanie. Po cesarce, która miałam rano juz wieczorem wstałam. Następnego dnia śmigałam bez problemu, bez bólu. Po naturalnym 2 tyg na tyłek nie mogłam usiąść. Każda przechodzi to inaczej i nie można generalizować.

obejrzałem bardzo skromna osoba i mam wrazenie ,że chyba troche przestraszona swoim własnym sukcesem. A dookoła rekiny które gotowe są połknąc taką złota rybkę aż sie krecą.

Przepraszam za to "wymijanie" bo jeden kierunek pozostał, tylko wprost przeciwnie.
Reszta aktualna...

Pies jest najlepszym przyjacielem człowieka;-)

no tu walory artystyczne trenerki tego powołanego zespolu mnie powaliły.

http://www.youtube.com/watch?v=XTibxNvR9xE&feature=related

pytanie brzmi jaka to barwa głosu?

rudy błazen z druhem

Witam .
Co sądzicie o solarium Sun Shine przy ulicy Małachowskiego ?
Słyszałam różne opinie dlatego chciałabym się poradzić ponieważ
mieszkam niedaleko i myślałam o wykupieniu tam karnetu .

najlepiej kup rowerek biegowy, widziałam takie w 5-10-15 w galerii stokrotka
a jeśli już koniecznie chcesz tradycyjny to sprawdź w sklepie rowerowym na Pana Tadeusza (niedaleko lidla)

Witam , nie jestem z Łomży i wiem ,że temat szkoły ŻAK był już poruszany jakiś czas temu tutaj... Mam jednak pytanie czy ktokolwiek uczęszczał tam na zajęcia policealne dwuletnie czy w ogóle można się czegoś nauczyć? Zapisałam się tam na kierunek Technik Administracji i zastanawiam się co mnie tam spotka może ktoś też się zapisał w tym roku bądź ma jakieś doświadczenie z tą szkołą proszę o jakiekolwiek info. ;) Dzięki z góry pozdrawiam.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Bo mieszkańcy nie wiedzą jak dojechac do Starówki. Turyści jak wlecą i zobaczą te kamienice to szybciej się wystraszą i zawrucą niż dojadą do Starówki.

Kasia..

Gdzie w Łomży mogę naprawić aparat fotograficzny :nie włącza i nie wysuwa się obiektyw?

oj mika26 nie doszukuj się tu jakiś podtekstów ja po prostu zwyczajnie oceniam to co mi się podaje do słuchania i tyle nic więcej. Tej Juli co by było jasne zycze jak najlepiej i ciesze się ,że jest z mego miasta. W sumie jest to jak zauważyłem skromna i sympatyczna osoba. Ale jak juz ktoś mnie cos publicznie podaje do słuchnia a potem ktos pisze ,że to gwiazda to ja po przesłuchaniu dorobeczku pisze ,że ona blaskiem mnie nie poraża i tyle nic więcej . Więc prosze nie doszukujcie się tutaj jakiś spraw których wcale nie ma.

rudy błazen z druhem

tak!!!!!

Fajne to było,

więc link podaję,niech inni sobie obejrzą:)

http://www.eska.tv/program/weekend_z_jankesem/31/weekend_z_jankesem_jula/1808

Taki Jankes teraz przynajmniej wie gdzie Łomża dzięki JULI :)

Kasia..

na koniec powiem biegiem i na kolana do pani Elzbiety Zapendowskiej prosić aby przyjeła na terminowanie.

Kasia..

ok Valles , ja też nie uważam jej za gwiazdę, ale nie przeszkadza mi aż tak, aby zakładać o niej temat. Dziś co druga to gwiazda. I do tego trzeba sie przyzwyczaić, po co się denerwować. Ale ja tam jestem wychowana na Ryśku Riedlu, może dlatego tak łatwo mi olewać dzisiejsze gwiazdy?

Valles jesteś marnym prowodyrem i hajterem

ja to bym woliła rodzić normalnie.. ale niestety zdrowie mi nie pozwala i lekarz mówił zebym nie ryzykowała rodzić normalnie bo to jednak wisiłek jest a podczas tego może się coś uszkodzić albo peknąc np jak u mnie w uszach wiec musze cesarko.. chocbym nie chciała ale nie bede ryzykować własnym zdrowiem ze potem nie usłyszę swojego nawet dziecka...

a tak myślałam ze najlepiej isc do ordynatora gadac z nim ale z tego co wiem to nie za miły jest.. bo np mój gin. nie pracuje w szpialuu..

no to będzie normalnie jak w życiu - zawsze pod górkę . edi# popracuj trochę nad ortografią, bo mi już się zawruca... żółcią

fionix> dobra szkoła :) pełna satysfakcja

A skąd taka pewność? Jakiś przykład może?

facmen

Moim zdaniem to świetny pomysł. Sądzę, że w Łomży jest zapotrzebowanie na ten szybko rozwijający się i coraz bardziej popularny w Polsce sport. Z pewnością znajdzie się wiele osób do gry, tym bardziej, że będą rozgrywki w lidze. Zapiszę się na treningi razem z kolegami. Fajnie, że w naszym mieście powstaje taka inicjatywa. Czekałem na coś takiego, bo w naszym regionie nie można było niestety trenować futbolu .

razac nie mam po prostu z ciekawości tak to piszę,co inni sądzą na ten temat

A po za tym ciekawie byś leczył jakbyś miał:)
Aby ogłosić że skuteczny Twój sposób musi być przetestowany:)

rudy błazen z druhem

Valles był/bywa tu taki gay . W chamski sposób probował mnie poderwać więc i Ty próbuj:))) Powodzenia i szczęscia w miłośći Tobie życzę:)

eh eh łomżyńskie kmioty i buraki.Co prawda słucham trochę innej muzyki niż tej, którą tworzy Jula, ale zacznijcie szanować tę dziewczynę i Łomżę. Każdy artysta, którego tu wymieniliście na początku- bracia, A.Rusowicz i.t.d. zaczynali od zera. Dajcie Juli szansę. Może i ona ma coś do powiedzenia. A Wy czym możecie się wykazać oprócz opluwania na odległość? Żenada............................................................................................

tikitaka to co napisałeś wybitnie cię kwalifikuje do zbioru łomżyńskich kmiotów i buraków. Nie musisz nic tu pisac wystarczy ,że się zalogujesz a to słychac widac i czuć.

Kasia..

Mam pytanko. Planuje otworzyć punkt dziennej opieki nad dziećmi łącznie z agencja niań. W punkcie prócz zabaw dziećmi mogłyby uczyć się angielskiego, chodzić na rytmikę taniec i inne ciekawe zajęcia. To taka alternatywna przedszkola, z tym ze byłby to działalność gospodarcza. Mam lokal w blok 60 m2 bardzo blisko budowanej galerii Venda.

Czy korzystalibyście z takiego rodzaju usługi? Czy waszym zdaniem coś takiego u nas w Łomży ma sens?

myślę że tocałkiem niezły pomysł, jestem za :) pozdrawiam. Może kiedyś zostanę u Ciebie nianią bo kocham dzieciaki i znam j angielski przynajmiej podstawy i parę piosenek heh,

pierd*lenie....żaden pracodawca poważnie nie weźmie pod uwage tej ''dobrej szkoly'' ....

rudy błazen z druhem

zalezy jaki aparat sproboj podleciec na hale targowa do tego chlopaczka on moze cos zadziala

heh dokladnie odpusc sobie

można powiedzieć po h.. to drukować, przepisać umowę i ten sam efekt. Jak mówisz o terminie miesiąc czasu, to musisz mieć czerwone blachy, zdajesz brify u drukują Ci dowodzik rejestracyjny, bo powiedzą, to jak pan jeździł bez blach xd. Chyba, że chcesz pod urząd celny samochodzik lawetą ciągnąć, w przypadku posiadania brifa i datę miesiąc temu na umowie.

Witam, jadę w niedzielę 12 sierpnia około 12 - 13 przez Olsztyn chętnych zabiorę.
Info pod numerem 500817865 lub mila_allegrowiczka@wp.pl

heheheh ciekawe co za mistrzunio wpadl na tak genialny pomysl pojdzmy dalej na kazdym skrzyzowaniu postawmy tak znaki nakazu jazdy aby wszystkie drogi prowadzily na stary rynek szczyt absurdu zostal osiagniety

Dokładnie w KSA ( Klub Sportowy Agrobiznes) przy WSA

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org