Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Seks-poseł Łukasz Zbonikowski został prezesem spółki skarbu państwa. |
Valles przenieś się na inne forum
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Seks-poseł Łukasz Zbonikowski został prezesem spółki skarbu państwa. |
a i jeszcze jedno znawco muzyki . Jula nie tworzy żadnej muzyki bo sama powiedziała ,że nie umie na niczym grać . Pisze teksty to których wykorzystuje gotowe podkłady. Więc słuchasz chyba tylko tego co węże pierdzą.
|
|
nie zgadzam się. dzięki tym pasom można teraz normalnie parkować. mieszczą się spokojnie passaty i inne większe.
|
|
Autor: Karollo1234 (---.elomza.pl) Data: 11-08-12 17:21 Andrzeju ja sam jestem technikiem weterynarii i wiem jak obchodzić się ze zwierzętami. Jednak ten labrador jest mojego brata, którego widziałeś i on ma własne metody wychowawcze. Dostał dopiero trzeci raz bo trzeci raz uciekł mimo że nie powinien. Myślę, że nie odbije się to piętnem na jego psychice bo to jest sporadyczne. //////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// A może temu komuś przydało by się uczestnictwo w takim spotkaniu ? Pomimo że jest ,,fachowcem" od zwierząt???
|
|
Jeżeli o mnie chodzi to tylko weekendy, ewentualnie jeżeli w tygodniu to musiałabym wiedzieć min. 3 dni przed ;) ogólnie cały ten tydzień nie bardzo.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |