wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Na całym świecie protest ,covidianie upqdają NEWS

fajnie ktoś napisał pod jednym z występów Live 'Juli',
mianowicie, Osoba, która sama potrzebuje instruktora śpiewu, będzie nim w programie Bitwa na głosy. Fajnie, że dziewczyna z Łomży, fajnie, że robi szum. Tylko żeby to nie była gwiazdka jednego sezonu.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Na całym świecie protest ,covidianie upqdają NEWS

zakończcie już temat... każdy z Nas ma poczęści racje... luz Panie i Panowie. Czasu nie coFniemy

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Jak w tytule. W Empiku czasami jest, ale nie było lipcowego numeru, więc nie wiem, czy będzie też najnowszy.

podobno witamina b17 (nie wiem czy czy jest w aptekach ,a jak nie to wiadomo dla czego!!!!)

Treść jest ukryta

http://www.goldenline.pl/forum/1990360/uzdrawianie-z-nowotworu-metoda-nia-czy-to-przestepstwo coś dla równowagi;)

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Marudo,bardzo mądre podejście;-))Jest tyle piesków że na pewno coś dla siebie wybierzesz.

Odnalazł się właściciel. Misja Zakończona :D

Niestety nie za sprawą tego forum :P

Pozdrawiam

Treść jest ukryta

Ma ktoś może numer do tej hodowli psów rasowych w Konarzycach???

To ja też coś dla równowagi:

Chemioterapia przestaje działać? Zaskakujące wyniki badań.
Nie jest dobrze. Ważna metoda leczenia raka może nie być skuteczna.

http://zdrowie.dziennik.pl/nowotwory/artykuly/400347,leki-na-raka-same-sie-unieszkodliwiaja-chemioterapia-nie-jest-skuteczna.html

i jeszcze to

http://zdrowie.onet.pl/zycie-i-zdrowie/dieta-pokonala-raka,1,5210048,artykul.html

Na chłopski rozum biorąc, wielka farmacja to olbrzymi biznes i nie chodzi im o to, żeby ludzie byli zdrowi bo oni by zbankrutowali. To tak jak z przemysłem zbrojeniowym, który może fanzolić, że produkuje tylko na "wszelki wypadek" i kochają oni pokój między narodami, ale tak naprawdę to tylko wojna daje im zyski. Jak jest spokojnie, to zawsze można coś zaaranżować. W dobie TV ludźmi łatwo manipulować. Obejrzyjcie sobie jak załatwiono Serbię.
Dokument czeskiej TV "Skradzione Kosowo" zabroniony w wielu krajach ze względu na niepoprawne politycznie fakty w nim zawarte.

http://www.youtube.com/watch?v=Vzw8T1ZU4tU

Wstyd, że Polacy maczali w tym palce. Serbowie wcześniej traktowali Polaków jak braci. Kto był to wie.

A ja go widziałam w wakacje z 2 lata temu w tym samym miejscu w tym samym samochodzie i również tylko w samej koszuli !!! Stary ZBOK siedział i sobie przyrodzenie opalał ... :/ niesmaczny widok ...... a tyle tam chodziło dzieci ...

Głupie jesteście dziewczyny swym postepowaniem na to wskazujecie. Zbok staje się pewniejszy z roku na rok z dnia na dzień bo nikt nie zawiadomił policji i sobie chasa a jak do łba nie daj Boże coś wpadnie do łba i komuś zrobi krzywde to potem bedzie żal .. A czemu nie zadzwoniłam na policje...

Może wyjeżdża ktoś 18. sierpnia (sobota) na lotnisko w Modlinie i planuje powrót 30. sierpnia (czwartek)? Z chęcią zabrałabym się razem, uczestnicząc w kosztach paliwa i płatnego parkingu. Ewentualnie szukam osób zainteresowanych transportem moim samochodem, na takich samych warunkach.

Czy któraś firma w Łomży co naprawia pękniecia, też zajmuje się polerowaniem ?

Kasia..

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org